nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az evés

Ezek a csillagjegyek imádnak habzsolni

Általában a főzőtudományuk is kiváló, szívesen töltik az idejüket a konyhában.

A következő csillagjegyek képviselői igen különleges viszonyban vannak az evéssel és az ételekkel. Íme az ínycsiklandó részletek.

Enni szerető csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Morsa Images

Bika

A Bika számára különösen fontos, hogy mit eszik. Megfigyeli az étel kinézetét, illatát, ízét. Számára az étel nemcsak táplálék és energiaforrás, hanem valódi kulináris élvezet. Ő még egy sima vasárnapi ebédnek is igencsak megadja a módját. Órákkal a látogatása előtt alaposan megnézi a kiszemelt étterem étlapját az interneten, és előre kiválasztja, hogy mit eszik. Nem akar lemaradni a legújabb kulináris trendekről sem, szívesen próbálja ki az újabb és újabb vendéglátó helyeket. Viszont ahol csalódás éri, oda többé be nem teszi a lábát.

Mérleg

A Mérleg rendszerességre törekszik az étkezésében, ahogyan az életében is, de ez nem mindig jön össze neki. Van, hogy kétszer reggelizik, majd vacsoráig semmit nem eszik, máskor meg végigcsipegeti a napot, vagy éppenséggel tömi magába, amit talál. Imádja a nassolnivalókat, még az sem különösebben érdekli, amikor a vacsora előtti nasi elveszi az étvágyát. Az éjszakai nassolást, a különleges édességeket különösen kedveli. 

Halak

A Halak hajlamos azért enni, hogy jobban érezze magát, amire persze egész sor kedvenc ételt rendszeresített magának. Ő az evésbe fojtja a bánatát, ezért amikor csalódás, szomorúság éri, az evéstől, kedvenc ételeitől remél örömöt. Az is igaz, valódi gourmand, hiszen ő bármilyen konyhát szívesen kipróbál, mégis amit igazán szeret, az a gyorskaja. Hajlamos túlenni magát, aztán meg persze retteg ráállni a mérlegre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top