Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy hajlamos túlenni magát

Ezek a csillagjegyek igencsak hajlamosak túlenni magukat. Nem feltétlenül azért, mert nem ismernék a határokat, de annyira imádnak enni, hogy képtelenek a tányéron hagyni az utolsó falatokat még akkor is, ha már degeszre ették magukat. Lehet, hogy te is köztük vagy? És a párod?

A túlevésnek sok oka lehet: van, aki az érzelmeit, a hangulatát kezeli ilyen módon, mások biztonságot, megerősítést keresnek az ennivalóban, de akadnak olyanok is, akik egyszerűen csak imádnak enni. A következő négy csillagjegy bizony igencsak hajlamos túlenni magát. Pedig nem ártana, ha odafigyelnének magukra.

1. A Skorpió

túlevés zabálás csillagjegyek skorpió horoszkópAmikor úgy érzi, hogy az életében elveszíti az irányítást, a Skorpió hajlamos túlenni magát, számára az evés, az étel ugyanis fura módon épp a kontroll megtestesítője. Nem szereti, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elképzelte, és ilyenkor csalódottságát vezeti le az evésben.

2. A Vízöntő

túlevés zabálás csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő valójában lázadásként eszik. Ha valaki soványnak szeretné őt látni, már csak azért is zabál, hogy ellentmondjon az elvárásoknak. Nem kíváncsi mások véleményére, de sajnos ilyen módon inkább magának tesz rosszat, mintsem a többieknek.

túlevés zabálás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gyakran túleszik magukat (iStock)

3. Az Ikrek

Ez a 4 csillagjegy hajlamos túlenni magátAz Ikrek azért eszik, mert nem tudja eldönteni, mit csináljon helyette. Az étel mindig kéznél van, és mindig jó célt szolgál – szerinte. Persze csak azt kell kitalálnia, pontosan mit egyen, az ilyen jellegű döntésekben ő sem a legjobb. Viszont az étel soha nem beszél vissza, nem kritizál, nem minősít…

4. A Mérleg

túlevés zabálás csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg leginkább unalmában eszik, amitől még rosszabbul érzi majd magát, aztán emiatt még többet eszik. Hajlamos elvetni a sulykot, és elképesztő mennyiségeket képes befalni. A diéta nem az ő világa, de a hiúság igen, úgyhogy a másik végletbe esve mindent megtagad magától, és koplal.

(YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top