nlc.hu
Horoszkóp

Babonás csillagjegyek

Ők a legbabonásabb csillagjegyek

Az asztrológia szerint a babonás állatövi jegyek szülöttei álmodozóbbak és lelkileg teljesebbek is.

Valljuk be, azért egy kicsit mindannyian babonásak vagyunk.

Rettentő babonás csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak esetében az egyének hajlamosak hiedelmek szerint élni – és ez magában foglalja a babonákat is. Mielőtt cselekszenek, keresik a pozitív jeleket. Úgy gondolják, hogy mind a jó és a rossz szerencséből a legtöbbet kell kihozni.

A Halak nagyon intuitívak és hallgatnak az ösztöneikre. Ha úgy gondolja, hogy a jelek utalnak arra, hogy valami rossz történni fog, megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy elkerüljék, még akkor is, ha ezért inkább egész nap ágyban maradnak. Vannak idők, amikor a Halak csak arra várnak, hogy valami rossz megtörténjen, és amikor ez megtörténik, azt bizonyítéknak tekintik, hogy az előrejelzésük helyes volt.

Kos

A Kos úgy gondolja, hogy élete hasonlít egy hős útjára. Gyakran képességei és elképesztő személyisége miatt nagyon szerencsés. De nem veszi a szerencsét magától értetődőnek, és mindig kész szembenézni bármilyen szerencsétlenséggel.

A Kos általában azt hiszi, hogy ellenőrzése alatt állnak a történések, és hogy bizonyos babonák követésével kevésbé esélyes a teljes katasztrófára. És mindig azokban a babonákban hisz, amiket más emleget.

Mérleg

A Mérleg nem akar a bíróság előtt magyarázkodni, ezért hajlamos a régi idők hagyományait követni. Biztos lehetsz abban, hogy ha a Mérlegnek köze van egy esküvőhöz, akkor a menyasszonynak lesz valami kölcsönzött, kék, régi és új, és esküvő előtt nem láthatja a vőlegény.

 
(Nyitókép: Getty Images/Roberto Martini)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top