nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon babonásak

Ezek a csillagjegyek nagyon babonásak

Te is a legbabonásabb csillagjegyek közé tartozol?

Kos

A Kos hajlamos valódi hősnek gondolni magát. S mivel nagyon elszánt és céltudatos típus, valójában nagyon szerencsés, mert szinte mindig megvalósítja, amiben igazán hisz. Úgy gondolja, a szerencséért tenni kell, az sosem magától értetődő, s a balszerencse is ugyanígy kísérheti az útján. Azért hisz a babonákban, mert úgy gondolja, ha követi azokat, akkor elkerülheti a legrosszabbat. Pontosan ezért választ másik útvonalat, amikor fekete macska szalad át előtte, s persze sosem fordul vissza akkor sem, ha a munkájához nélkülözhetetlen holmit hagyott otthon.

Babonás csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg a párkapcsolat híve. S az is biztos, ha igaz társra talál, onnantól a tökéletes esküvőről álmodik. Amikor eljön a nagy nap, minden esküvői babonát szó szerint betart. A menyasszony ruháján biztosan lesz valami új, valami régi, valami kölcsön és valami kék is. Gondosan ügyel rá, hogy a bevonulásig a vőlegény véletlenül se láthassa aráját, hiszen ez balszerencsét jelentene kettőjükre. Az is biztos, hogy minden kést eltüntet a helyszínről, merthogy az a babona szerint „elvágja” a házasságot. A vőlegénynek pedig kötelessége menyasszonyát a küszöbön átvinni, mert ezzel a balszerencsét is elűzik a kapcsolatból…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top