nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nyom nélkül felszívódnak

Ezek a csillagjegyek akkor is hajlamosak eltűnni az életedből, ha minden rendben van

Vannak kifejezetten szellemé válni hajlamos csillagjegyek.

Egyre többen engedik meg maguknak, hogy se szó, se beszéd eltűnjenek mások életéből.

Rák

A Rákkal nem könnyű harmonikus kapcsolatban élni, mert meglehetősen temperamentumos típus, és mindig az aktuális hangulatának kiszolgáltatva cselekszik. Ha egyszer csak úgy minden átmenet nélkül tűnik el az életedből, ne hibáztasd magad, szinte biztosan benne keresendő az ok, ő az, aki éppen nem tudja, mit szeretne.

Csillagjegyek, akik szellemként tűnnek el

Fotó: Getty Images/Image by Marie LaFauci

Skorpió

A Skorpióba meglehetősen kevés együttérzés szorult: hajlamos nagyon hideg fejjel dönteni, ilyenkor pedig nem különösebben érdekli, hogy mit érez a párja, és nem is törődik vele. Mivel szeret titokzatosnak tűnni, valójában még örömét is leli, amikor nyomtalanul eltűnhet. Ne bánkódj miatta, talán így megúsztál egy csomó bosszankodást és fájdalmat.

Vízöntő

A Vízöntőt gyakran éri a vád, hogy jégből van a szíve, valójában mégsem emiatt szívódik fel: az eltűnése mögött inkább valami nagy sérelem állhat, amit ahelyett, hogy kibeszélt volna, inkább magába fojtott. Egyszerűen úgy érzi, egyszerűbb lelépnie, mint megbeszélni a dolgot.

 Halak

A Halakkal járni valódi hullámvasút: egyik pillanatban odáig van érted, a másikban teljesen elhidegül. Amikor váratlanul eltűnik, az azért lehet, mert valami más, nagyobb horderejűnek tűnő esemény történt az életében, amit spirituális jelnek vesz, hogy szakítson veled. Ettől persze még simán előfordulhat nála, hogy újra felbukkan.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top