nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a családjuknak élnek

Csillagjegyek, akik a családjuknak élnek

A következő csillagjegyek bionyára így gondolkodnak, mert a horoszkóp szerint náluk a család mindenkit és mindent megelőzve áll az első helyen.

Kos

Csodálatos barát, de ha lehetősége van választani a barátok és a család között, mindig az utóbbit választja. Szereti tudni, hogy bármi is történjen az életében, a családja mindig ott lesz mellette. Nagyon szenvedélyes csillagjegy, ezért ő akkor sem kevésbé heves, amikor a családját kell megvédenie. A Kos az a fajta, aki egyetlen rossz szót sem tűr el a családjáról. Mindent, amit megtanult, legyen szó az őszinteségről vagy becsületességről, erős család tagjaként tanulta, és ez így marad meg benne mindig.

Csillagjegyek, akiknek a család a fontos

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Bika

Egyike azoknak a csillagjegyeknek, akik minden körülmények között a családot választják a barátok helyett. Miközben csodálatos barát, ő is úgy véli, a szívéhez legközelebb álló emberek között a legjobb élni. Tudja, hogy mindig támaszkodhat a családjára, mert szerettei mindig ott lesznek neki, akármit is hoz az élet. Barátok? Persze, ők is nagyon fontosak a Bika számára, de a legmélyebb kapcsok mégiscsak a családhoz fűzik. Aki igazán közel áll a szívéhez, függetlenül, hogy ő barát vagy szerelem, mégis befogadja a családba és családtagként kezeli őt. A Bika mindenkor hosszú távban gondolkodik, legyen szó barátokról vagy párkapcsolatról.

Rák

Otthona és családja mindig közel áll a szívéhez. Legyenek ők a szülei vagy már a társa és a gyerekei, sosem feledkezik meg róluk, a szívében ők mindenkor az első helyen állnak. Az sem számít, hova sodorja őt az élet, hiszen mindvégig szoros kapcsolatban áll a családjával, akiknek a neveltetését, a taníttatását, a szeretetet köszönheti, és akik olyan csodás emberré tették, amilyen ma lehet. A Rák gondoskodó személyisége alapvetően is a családjára, a szeretteire irányul, számára a család mindenek előtt és felett áll. Ezt a szemléletét viszi tovább, amikor maga is családot alapít. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top