nlc.hu
Horoszkóp

Elviselhetetlen csillagjegyek

Csillagjegyek, akik a legelviselhetetlenebbek a párkapcsolatban

Egy kapcsolat sosem könnyű, mint tudjuk, főleg, ha ezekkel a csillagjegyűekkel jársz.

Bár mindenkiben meg lehet találni a rosszat, a horoszkóp jelentések szerint a következő három csillagjegy extrán nehezen elviselhető egy párkapcsolatban.

Elviselhetetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images/gorodenkoff

Kos

 
Szeret kontrollálni mindent és mindenkit. Nem létesítenek olyan személlyel kapcsolatot, aki domináns, vagy bármilyen szempontból is fenyegeti a saját hatalmát és erejét. Nagyon rosszindulatúak, és sok dolgot előbb mondanak ki vagy cselekszenek, mint hogy átgondolnák, ezzel sok sérelmet okozva másoknak. Ha tévednek, akkor bocsánatot kérnek, de vitázni és veszekedni nagyon nem jó velük, mert nincs bennük sok kegyelem.

Szűz

Erősen kritikusak, mind magukkal, mind a másikkal szemben. Teljesen mindegy, mit tettél, egy Szűz mellett mindig azon agyalsz, hogy elég jól tetted-e. Könnyen megszállottá válnak egy kapcsolatban, amit ilyenkor az első helyre tesznek az életükben, és akár a barátságaikat is feláldozzák ezért. Harcban állnak saját maguk szeretetével, aminek következményeképpen sokszor féltékenyek a másikra.

Skorpió

Gyűlölik az elkötelezettséget. Sokkal inkább töltenék az összes idejüket egyedül, a saját kis menetrendjük szerint. Természetes bűvöletükkel sok mindenkit magukba tudnak habarítani, de folyamatosan harcolnak aztán az elköteleződéssel. Ha valaki eljut odáig velük, hogy viszonylag komoly kapcsolatba bonyolódnak, számíthat a Skorpió őszinteségére, ami viszont nem mindig kecsegtet túl sok jóval.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top