nlc.hu
Otthon

Undorító dolgot hagyott az albérlő a zuhanyzóban

Undorító dolgot hagyott az albérlő a zuhanyzóban – hónapokig nem derült ki

Julia és férje sokáig hiába keresték az okát, miért bűzlik az új otthonukban a fürdőszoba. Mikor kiderült, mit hagyott hátra az előző lakó, nem akartak hinni a szemüknek.
Undorító dolgot hagyott az albérlő a zuhanyzóban

Julia Lang-Malone és a férje az év legelején költözött új lakásba Ausztrália „aranypartján”. A fiatal házasok egy aprócska, sokadik albérlőt fogyasztó lakás mellett tették le a voksukat és bár kezdetben azt hitték, megütötték a főnyereményt, később kiderült, hogy mégis akad egy kis gond. Julia a Tiktokra töltött videójában (amit eddig a pillanatig 4,5 milliónál is többen néztek meg) arra panaszkodott, hogy a fürdőszobájukban minden igyekezetük ellenére valami furcsa szag terjengett.

A szag furcsa mód a zuhanyzóban volt a legintenzívebb

– mondja a nő, majd hozzáteszi, mindegy, hányszor fertőtlenítették az egyébként aprócska helyiséget, a szag maradt. Ezzel párhuzamosan a zuhanyzó egyik sarkából folyamatosan rozsdás(nak tűnő) barna lötty szivárgott. A videójában megmutatta, mi történik, ha vízzel locsolja a szóban forgó sarkot: azon túl, hogy még több lett a barna lötty a sarokban, előkerült néhány nagyobb „darab” is az illesztési pontból, amik kísértetiesen hasonlítottak az ázott dohányra.

@radhauswife You can not IMAGINE the smell! Watch this space for how we try to fix it 😓 #ew #gross #smoker #cleantok #spew #noway ♬ original sound - Jules

 

Julia végül úgy döntött, több hétnyi hiábavaló küzdelem után a végére jár a rejtélynek: férjével lefeszegették a helyéről a zuhanyzó keretét, ahol több száz elázott cigarettacsikket találtak.

@radhauswife Replying to @ThisIzMe-Peta1979 ♬ original sound - Jules

„Nem tudjátok elképzelni, milyen szag van itt” – mondta a Tiktokra töltött videóban, majd hozzátette, ez a legundorítóbb dolog, mit valaha látott. „Most komolyan, ki az aki rágyújt a zuhanyzóban?” – tette fel a nagyon is helyénvaló kérdést az egyik hozzászóló a videó alatt, mire egy másik kommentelő azt írta:

És én még azt hittem, hogy gomba lesz.

Julia egyébként elárulta, ahhoz, hogy kinyomozzák a szag forrását, gyakorlatilag tönkre kellett tenniük a zuhanyzójukat, így most egy időre zuhany nélkül maradtak. Csak az vigasztalja őket, hogy néhány nap múlva már ázott-penészes cigiszag nélkül tisztálkodhatnak majd a fürdőjükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top