nlc.hu
Életmód

Vicces lakáshirdetés

Zuhanyozz le a konyhában! – Őrült lakáshirdetés került fel a netre

Valaki elég kreatívan oldotta meg a helyszűke miatt kialakult kényelmetlenséget.

A kislakások átka, hogy a helyszűke miatt alig fér el benne az ember, ám egy New York-i ingatlan tulajdonosa egy Twitter-bejegyzés szerint stúdióapartmanjában nemes egyszerűséggel egybegyúrta a fürdőszobát a konyhájával, utóbbiban ugyanis egy zuhanyzót helyezett el, közvetlenül a mosogató és a hűtő között – írja a 24.hu. Lakáshirdetésén most a fél internet nevet.

Bizarr lakáshirdetést posztoltak.

Bizarr lakáshirdetés. Forrás: Twitter

A közösségi médiában természetesen azonnal terjedni kezdett az egészen bizarr ingatlanhirdetés, és a legtöbben elkezdtek viccelődni rajta, nem véletlenül:

Valaki azt írta:

kivehetsz egy szelet sonkát a hűtőből, miközben zuhanyozol, én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Napjainkban ez a megoldás valóban egyre ritkább, de New York régebbi, fel nem újított apartmanjaiban azért még előfordul, hogy a konyhában van egy beépített zuhanyzó is.

 

A nagy hírverésnek köszönhetően a lakást máris kivették, mindössze két héttel azután, hogy meghirdették. 

Egyébként talán nem is annyira ritka ezzel a megoldással élni. Ebben az ausztrál lakásban a konyha közepére tették az üvegfalú fürdőszobát.  A stúdió apartman konyhájából ugyanis tökéletesen belátni a szoba közepére elhelyezett fürdőszobába az üvegfalon át, vagyis mondjuk főzőcskézés közben nézhetjük, amint valaki épp a wc-n végzi a dolgát, vagy éppen zuhanyzásba kezd.

Nevess még többet a bizarr ingatlanhirdetéseken

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top