Otthon

Ebben az ausztrál lakásban a konyha közepére tették az üvegfalú fürdőszobát

Egy ausztrál lakáshirdetés feltűnően nagy figyelmet kapott, miután kiderült: a tulajdonos a konyha közepére álmodta meg az üvegfalú fürdőszobáját.

Sydney városának Surry Hills negyedében lett kiadó a lakás, ami nem mindennapi elrendezésével került a figyelem középpontjába – adta hírül a upi. A stúdió apartman konyhájából ugyanis tökéletesen belátni a szoba közepére elhelyezett fürdőszobába az üvegfalon át, vagyis mondjuk főzőcskézés közben nézhetjük, amint valaki épp a wc-n végzi a dolgát, vagy éppen zuhanyzásba kezd. Nem csoda, hogy az ezt bemutató lakáshirdetés óriási figyelmet kapott.

Ausztrál konyha fürdőszobával

Az Exclusive Real Estate ingatlanügynökség fotója a bűntett helyszínéről

Az Exclusive Real Estate ingatlanügynökség képviselője, Emma Mattiuzzo szerint a tulajdonos ezzel a megoldással szerette volna elérni, hogy a lakáson belül a tér nagyobbnak tűnjön. Hozzátette, hogy az ingatlan korábban Airbnb-ként funkcionált, de a tulajdonos a járványhelyzet miatt most hosszú távú bérlőket keresnek a lakáshirdetésben, és van is iránta érdeklődés. Azért reméljük ez az építészeti megoldás a közeljövőben nem jön divatba.

Nézegetnél még furcsa lakásokat? Hajrá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top