nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és alkalmi kapcsolatok

Ezek a csillagjegyek az alkalmi kapcsolatok hívei

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szórakoztatónak és több mint megfelelőnek tartják a rövidebb románcokat.

Kos

A Kos, ha akarja, leköti magát, de legalább ennyire vonzódik a könnyed, alkalmi kapcsolatokhoz is. Tüzes csillagjegyként mindent akar, és mindent lehetőleg gyorsan, így a kapcsolatai gyorsan kezdődik, és többnyire ugyanilyen gyorsan érnek véget. Amikor eléri őt is a végzete, mert olyan társsal találkozik, aki lenyűgözi, és elvarázsolja, hajlandó tenni a tartós kapcsolatért is. Viszont nem esik kétségbe, amikor kedvére flörtölhet, kalandozhat, közben pedig az ideális párt keresgélheti.

Ikrek

Az Ikrek nem mindenkor tűnik igazán határozottnak. Sőt, az esetek többségében inkább a szórakoztató élményeket keresi, és ha nem muszáj, nem dönt egyvalaki mellett. Valójában tökéletesen elégedett az időnként „horogra akadt” alkalmi partnerekkel is. Hajlamos azon agyalni, hogy az éppen mellette lévő társ megéri-e az idejét, az energiáját, aztán mire dűlőre jut, már a másik unja meg a folyamatos habozást. Nem véletlenül sodródik gyakran se veled, se nélküled kapcsolatokba. Előbb-utóbb persze ő is rátalál arra a valakire, aki igazán megmozgatja a a fantáziáját.

Csillagjegyek és az alkalmi kapcsolatok

Fotó: Getty Images/Crispin la valiente

Nyilas

Talán a Nyilas az, aki a csillagjegyek közül a legnyíltabban keresi az alkalmi kapcsolatokat. Nem véletlenül, hiszen nagyon szereti a szabadságát, az önállóságot, ő csak akkor képes hosszú távon együtt maradni valakivel, ha a kapcsolatban sem érez semmilyen korlátozást. Mivel ilyen jellegű kapcsolat ritkán adatik meg neki, ezért szívesen lubickol a rövid és stresszmentes szerelmekben is. Ő semmi jónak nem az elrontója, legalábbis így gondolkodik az egy éjszakás kalandokról. Aztán, amikor álmai párjára talál, már ő is hajlandó áldozatokat és némi engedményt tenni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top