nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek és a szerelem

Ez a 3 csillagjegy nagyon fél a szerelemtől

A horoszkóp elárulja, miért olyan félelmetes számukra a szerelem.

Ikrek

Az Ikrek viseli valamennyi csillagjegy közül a szakítást a legkönnyebben. Tudomásul veszi a történteket, túllép a múlton, és nem rágódik rajta többé, hogy mit kellett volna esetleg másként tennie. Inkább a jövőre, az új célokra összpontosít, és mindarra, ami igazán boldoggá teszi. Amikor egyre komolyabbá válik a párkapcsolata, az Ikrek megrémül. Úgy érzi, párja lehúzza, korlátozza őt, és a kalandokról, a kihívásokról is végképp le kell mondania. A lazább kapcsolatokat kedveli, melyekben szabadon és kedvére mozoghat, mert amikor menni kell, sosem vonakodik. Teszi, amit a szíve diktál.

Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől

Fotó: Getty Images/Meowu

Nyilas

A Nyilas sem különösebben esik kétségbe a szakítást követően. Néhány napig talán ápolgatja a lelkét, de aztán gyorsan túllép a fájdalmon. Amikor a kapcsolata véget ér, a párjait talán épp azzal bosszantja fel a leginkább, hogy semmi különösebb fájdalmat vagy érzelmet nem mutat. Sőt, az is megesik nála, hogy jót mulat a dolgon. Optimista, vidám és szabadságkedvelő természetéből fakad a viselkedése, pontosan tudja, ha el is ment most ez a vonat, hamarosan befut a következő. Vonzó, megnyerő és kedves személyiségével könnyedén levesz bárkit a lábáról, ráadásul az egyéjszakás kalandokat sem veti meg, szóval valójában nincs mitől tartania. Minek lenne szerelmes, ha az érzés nélkül is elérheti a célját?

Kos

Kétségtelenül a Kos a leghevesebb és a legszenvedélyesebb csillagjegy. Gyorsan és mohón veti bele magát a párkapcsolatba, és eleinte mindent meg is tesz a párjáért. Aztán az esetek többségében pontosan ilyen gyorsasággal józanodik ki a kábulatból. Márpedig ha elveszíti az érdeklődését, inkább szakít és továbblép. Okot is mindig talál a miértekre. A céljait leginkább, amelyek könnyedén elterelik a figyelmét a csalódásról. Őrzi a függetlenségét, mert attól tart, egy komoly és tartós kapcsolatban önmagát veszítené el. Ennél rémisztő dolgot elképzelni sem tudna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top