nlc.hu
Horoszkóp

Párjuk után kémkedő csillagjegyek

4 csillagjegy, aki a házasság után is kémkedik a párja után

A bizalom minden kapcsolat egyik fő pillére, de vannak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen nem tudnak megbízni a párjukban.

A bizalmi problémák és a féltékenység egyenes út lehet a kapcsolat felbomlásához. a legtöbben voltunk már olyan helyzetben, amikor kételyek merültek fel a párunkkal kapcsolatban, de az, amikor valaki non-stop frusztrált, és állandóan kémkedik a párja után, már egészen más szintre emeli a bizalmatlanság fogalmát.

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb csillagjegyként ismert, a Nap uralja, így nem csoda, hogy ez a csillagjegy az első ebben a listában. Megrögzött romantikus, aki hisz a mély szerelemben, de közben nagy érzelmi bizonytalanságokkal küzd. Retteg attól, hogy elhagyják, a szerelem körül forog az egész élete, és ha bármilyen változást érzékel a társa viselkedésében, máris felcsap detektívnek.

Oroszlán

Mivel az Oroszlánok kifejezetten introvertáltak és érzelmesek, amikor vonzódnak valakihez, mindent a szívükön keresztül látnak, nem pedig az eszükkel. Hisznek abban, hogy szerelem lehet olyan, mint a mesében, teljesen álomszerűnek is megélhetik, de ezzel együtt rengeteg hamis kép is keringhet a fejükben, aminek eredményeként bizalmatlanokká válhatnak. Kihallgatják a párjuk beszélgetését, és minden apró, mások számára jelentéktelen részleten is fennakadhatnak.

Leskelődés

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos rendkívül kíváncsi és impulzív ember, akinek minden érzelem és gondolat kiül az arcára. Nem nagyon bízik a párjában, még akkor sem, ha tartós kapcsolatban élnek. A Kos kiemelkedő abban, hogy hamis forgatókönyvet hozzon létre a fejében, és minden egyes szót vagy helyzetet megvizsgáljon, elemeire szedjen.

Mérleg

A Mérlegek kifejezetten bizonytalan természetűek. Nem számít, hogy a partnerük hányszor nyugtatja meg őket, és biztosítja szeretetéről, egy részük folyamatosan a bizonytalanság határán egyensúlyoz. Mindig rendkívül óvatosak, miközben szabályosan kémkednek a másik után, és ha bármi kételyük támad, előtte utánajárnak, mert nem szeretnek bocsánatot kérni, ha mégsem az lenne a valóság, amit ők kreáltak a fejükben.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top