nlc.hu
Horoszkóp

Káromkodó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon csúnyán beszélnek

Türelmetlenek, könnyedén felkapják a vizet, aztán szórják a többiekre az átkokat.

Kos

A Kos kifejezetten szereti a veszélyes szituációkat, a kihívást. Élénk, aktív és nagyon szenvedélyes. A hangját is szívesen hallatja, szeretkezés közben meg pláne. Azt sem zavarja különösebben, ha a falakon keresztül a szomszédok is „részesei” a hálószobai hancúrozásnak. Szeretkezés közben pedig bármit kimond, nála nincsenek ilyenkor határok. Lobbanékony, türelmetlen csillagjegy, pillanatok alatt felkapja a vizet, ilyenkor pedig gondolkodás nélkül szitkozódik. Autóvezetés közben sem fogja vissza magát, és igencsak könnyedén szórja az átkokat a nála lassabban haladókra. Tetszik vagy sem, de kétségtelenül ő az egyik legrondábban beszélő csillagjegy.

Ikrek

Az Ikrek a kommunikáció mestere, így neki csöppet sem okoz gondot választékosan vagy kevésbé irodalmian kifejezni magát. Inkább csak akkor szitkozódik, amikor bosszankodik valamin, viszont a hálószobában élvezettel suttog a párja fülébe csúnya szavakat. Mondhatni, ő még a koszos kifejezéseket is képes megválogatni. Az ilyen jellegű intim beszélgetések nála az előjátékkal érnek fel. Nem sok mindennel lehet neki nagyobb örömet és meglepetést szerezni, mint az éjszaka kellős közepén elküldött, koszos gondolatokkal tarkított sms-ekkel. Mocskos fantáziája pillanatok alatt szárnyra kap.

Káromkodó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Dimitri Otis

Vízöntő

A Vízöntő rajong minden újdonságért és bármiért, ami eltér a megszokottól, az átlagostól, merész és egyedi. Őt csöppet sem zavarja a durva beszéd, a koszos gondolatok, de az sem, amikor párjából előbújik a „rossz kislány” vagy a „rossz fiú”. Imádja a vad hancúrozást, közben pedig kimondja minden gondolatát. Rá sem jellemző a türelem, ha valami nem az elképzelései szerint történik, kíméletlenül mondja meg a magáét. Káromkodik, szitkozódik, az sem érdekli különösebben, mennyire bántja meg a környezetét. Hajlamos kioktatni a többieket, és úgy tenni, mintha mindenkinél mindent jobban tudna és értene, ilyenkor pedig a szavait sem válogatja meg.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top