nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem válogatják meg a szavaikat

Csillagjegyek, akik nem válogatják meg a szavaikat

Nagyon csúnyán tudnak beszélni, nem zavartatják magukat, ha kell, folyamatosan káromkodnak.

Kos

A Kos kifejezetten szereti a veszélyes szituációkat. Élénk, aktív és nagyon szenvedélyes. Lobbanékony, türelmetlen csillagjegy, pillanatok alatt felkapja a vizet, ilyenkor pedig gondolkodás nélkül szitkozódik. Tetszik vagy sem, de kétségtelenül ő az egyik legrondábban beszélő csillagjegy. De ez egyáltalán nem zavarja, a Kosnak ez teljesen rendben van így. Ha ez a környezetében valakinek nem tetszik, őt nem igazán érinti meg.

CSillagjegyeké s a káromkodás

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek a kommunikáció mestere, így neki csöppet sem okoz gondot választékosan vagy kevésbé irodalmian kifejezni magát. Inkább csak akkor szitkozódik, amikor bosszankodik valamin. Nyughatatlan lélek, mindig, mindenkivel tud vitázni, a nap bármely részében. Az Ikreket ez élteti, a vita. A csúnya beszéd pedig náluk a veszekedések része, nagyon választékosan és bántóan tud szitkozódni.

Vízöntő

A Vízöntő rajong minden újdonságért és bármiért, ami eltér a megszokottól, az átlagostól, merész és egyedi. Rá sem jellemző a türelem, ha valami nem az elképzelései szerint történik, kíméletlenül mondja meg a magáét. Káromkodik, szitkozódik, az sem érdekli különösebben, mennyire bántja meg a környezetét. Hajlamos kioktatni a többieket, és úgy tenni, mintha mindenkinél mindent jobban tudna és értene, ilyenkor pedig a szavait sem válogatja meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top