nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az élet apróbb örömeit is értékelik

Ezek a csillagjegyek az élet apróbb örömeit is értékelik

Hálásak mindenért, ami velük történik, ajándéknak érzik azokat a pillanatokat is, amik talán a többieknek fel sem tűnnek.

Bika

A Bikáról sokan azt gondolják, csak a luxus teszi boldoggá, de ez nem így van. Nagyon is tudja értékelni az élet apró örömeit is, miközben megmarad a realitás talaján. Egyfajta légzsákként tekint a jó dolgokra, melyek enyhíthetik az élet csapásainak fájdalmát.

Csillagjegyek és a hála

Fotó: Getty Images/Hello World

Mérleg

A Mérlegben időnként felerősödik a félelem, hogy kimarad valamiből. Hogy oldja ezt a szorongást, igyekszik a pillanatban maradni, és minden apróságért próbál hálát érezni. Ez a taktika pedig abszolút beválik nála, hiszen így a legnehezebb helyzetekben is képes meglátni a pozitívumot.

Ikrek

Az Ikrek az apró kedvességekben és figyelmességekben látja a derűs mindennapok kulcsát – és milyen igaza van! Igyekszik a családját, a barátait és a kollégáit is mindig kedvesen és türelmesen kezelni. Mottója: egyetlen mosollyal mindent át lehet vészelni.

Rák

A Rák azokban a pillanatokban találja meg az élete legcsodásabb örömeit, amelyeket megoszthat a szeretteivel. Így számára az esti tévézés vagy a közös főzőcskézés a boldogság magas fokát jelentheti. Csak mellette legyenek, akiket igazán szeret.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top