nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek szerethetőek is, meg nem is

Ezek a csillagjegyek szerethetőek is, meg nem is

Nagyszerű barátok, alapvetően nagyon kedves és szerethető típusok. Ugyanakkor van egy kevésbé szimpatikus oldaluk is.

A hangulatuk hullámozhat, időnként bosszantóan makacsak, nehezen határozzák el magukat, és épp ezek azok a tulajdonságok, amelyekkel ellenszenvet, meg nem értést válthatnak ki a többiekből. Ennek ellenére nagyon is szerencsésnek érezheted magadat, ha közel kerülsz a szívükhöz, lelkükhöz.

Mérleg

Semmi sem állíthatja meg a Mérleget, ha úgy döntött, szórakozásra vágyik. Makacs és kitartó, de kétségtelenül ő a társasági események legnagyszerűbb szervezője. Barátai sosem unatkoznak mellette, s mindig megtalálja a módját, hogy esztelen dolgokat csináljon. Sosem vetemedne rá, hogy ártson a többieknek, sőt ő az, aki elsőként meghallgat a bajban. Úgy gondolja, az életet élni kell. Ha gondjai is vannak, azt sosem mutatja ki, igyekszik a mának élni.

Csillagjegyek, akik szerethetőek és nem is

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

Ikrek

Az Ikrek kétségtelenül az egyik legnépszerűbb csillagjegy, aminek tudatában is van. Jól érzi magát a bőrében, s bár hangulata időnként követhetetlenül változik, a megfelelő partner mellett nyugalomra lel. Nem szereti a pesszimista embereket, pozitív kisugárzású társakkal igyekszik körbevenni magát. Nyitott, vidám természetű, s nem bánja, ha a „megiszunk egy kávét” program végül hajnalig tartó mulatságban végződik. Hiszi, a komfortzónából olykor érdemes kilépni, hogy a legjobbat hozhassa ki önmagából, a lehetőségeiből.

Bika

A Bika szinte mindig a figyelem középpontjában áll, ami nagyon is kedvére van. Biztos akar lenni abban, hogy a környezetében mindenki jól érzi magát. Nagyszerű barát és kolléga, ám ha magadra haragítod, örökre búcsút mondhatsz társaságának. Remekül tudja előadni élete balfogásait, panaszkodás helyett viccet csinál ezekből a keserű történetekből, s nem jelent neki gondot, ha saját magát figurázza ki. Néha bosszantó makacsságával inkább ellenszenvet vált ki a többiekből, ilyenkor a békesség kedvéért jobb mindent ráhagyni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top