nlc.hu
Horoszkóp

Rendkívül türelmetlen csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál türelmetlenebbek

A várakozás ismeretlen fogalom a számukra, ahogyan az is, hogy türelmesen végigállják az előttük kígyózó sorokat, vagy belekotyogás nélkül hallgassák meg a többieket.

Kos

A Kos gyűlöli a várakozást. Valójában képtelen rá, hiszen rendkívül aktív, folyton menne, egyszerűen nem bírja a lassúságot, ahogyan azt sem, amikor azt kéred tőle, tartson pár perc szünetet. Ha akar valamit, azt azonnal akarja, nincs olyan, hogy majd valamikor, egyszer. Elvárja, hogy a kívánsága abban a pillanatban teljesüljön, amikor kigondolja. Pontosan emiatt hajlamos a vakmerőségre. Képtelen a nála lassabb autók után kullogni, hajmeresztő mutatványok közepette előzi meg a többieket. Azokat a kollégákat sem nézi igazán sokba, akik – szerinte – túlzottan sok időt töltenek a munkájukkal. Pillanatok alatt szakad el nála a cérna, amikor nem talál valamit, vagy a számítógép lassabban tölti be az oldalakat, mint általában. Puffog, kiabál, veszekszik, másodpercek alatt robban benne a bomba. Azonnal elveszíti a fejét, nem véletlenül tartják őt a legtürelmetlenebb csillagjegynek.

Rendkívül türelmetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Westend61

Mérleg

A Mérleg rendkívül sármos, nagyon bájos, kedves csillagjegy. Angyali típus, aki mindenki másnál türelmesebb. Nos, a valóság ezzel szemben egészen más képet mutat. Való igaz, rendkívül vonzó, sármos és bájos jelenség, de a türelem csírája sem lelhető fel benne. Könnyen felbosszantja magát olyan apróságokon is, ha nem válaszolsz azonnal a hívására, az üzenetére, a levelére. Gyorsított üzemmódban él, folyton pörög, gyakran egyik helyről a másikra rohan. Kifejezetten ideges csillagjegy, könnyen felkapja a vizet, a nála lassabban gondolkodó, hosszú körmondatokat fogalmazó emberektől pedig végképp dührohamot kap. Amellett, hogy folyamatosan a lelki egyensúlyra, harmóniára törekszik, a bosszúságok igencsak gyakran megtalálják őt is.

Vízöntő

A Vízöntő barátságos, kedves, figyelmes típus, nem mellesleg az egyik legintelligensebb csillagjegy. Ő legalábbis nagyon szeretné, ha ez utóbbi tulajdonságát mindenki más is észrevenné és értékelné. Nem mintha a többiek ne lehetnének legalább ennyire okosak. Az önzetlensége példaértékű, ahogyan szívesen segít és támogat bármikor, ha kéred, viszont a türelmetlenség csöppet sem jellemző rá. A céltudatosságot a sejtjeiben érzi, amit eltervez, azt mindenáron meg akarja valósítani, ő az, aki a világot jobb hellyé szeretné tenni. Csakhogy a céljai meglehetősen ellentmondásosak, mert egyik sem valósulhat meg azonnal. Sajnos. Márpedig hosszasan várakozni, kitartóan tenni a vágyaiért, nem az erőssége. Amire pedig túlzottan is sok időt kellene pazarolni, azt a célt gyorsan szélnek ereszti.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top