nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik azonnal elveszítik a fejüket

3 csillagjegy, akiknek nem erőssége a türelem

A horoszkópból kiderül, melyek a legforrófejűbb csillagjegyek.

Rák

A Rák a legérzelmesebb, legérzékibb típus. A hangulata folyton változik, akár egyik percről a másikra is. Könnyű felbosszantani, felidegesíteni, gyanakvó és meglehetősen pesszimista csillagjegy. A legtöbbet a barátaival és a hozzá legközelebb álló szeretteivel vitatkozik, veszekszik. Nyíltan mutatja ki az érzéseit, nem rejti véka alá a véleményét. Persze éppen azért veszíti el épp velük szemben a fejét, mert nagyon mélyen érez irántuk. Az is biztos, nem hagyja szó nélkül, ha a baráti bulira nem kap meghívót, meglehetősen undok és persze egyértelmű üzenettel közli, hogy mennyire megsértve érzi magát.

Türelmetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Westend61

Oroszlán

Az Oroszlán szíve hatalmas, aminél talán csak a türelmetlensége határtalanabb. A legtöbb problémáját éppen az okozza, hogy képtelen hűvösen tekinteni bármire is, ami vele vagy körülötte történik. Rendkívül heves és mindenkinél hangosabb csillagjegy, hiszen folyton a figyelem központjában szeretne tündökölni. A legapróbb dolgon is képes azonnal fölkapni a vizet, ordít, kiabál, veszekszik, aztán pillanatok alatt lehiggad, kedvesen mosolyog, mintha mi sem történt volna. A környezete pedig értetlenül szemléli az újabb és újabb kirohanást. Imádja a drámát, a nagyjeleneteket, nála sosem tudni, mikor kerül sor a következő hisztiszínházra.

Skorpió

A Skorpió szenvedélyes, határozott, akarnok és meglehetősen rámenős csillagjegy. Gyűlöli, ha valami nem az elképzelései szerint történik, azonnal robban, nagyon könnyen veszíti el a fejét, amikor úgy érzi, az események kicsúsznak a kezéből. Veszélyesnek, félelmetesnek tűnhet, amikor valóban dühös, olyan, mint aki bármire képes. Ordít, csapkod, sikít, falhoz vágja a tárgyakat, úgy hisztizik, mint egy dacos kisgyerek. A környezete a legtöbbször csak lefagyva szemléli, mikor csillapodik le végre. Lehet, hogy kiordítja a haragját, de ő nem felejt és nem bocsát meg, a lelkében dédelgeti a fájdalmát. Kiszámíthatatlan, szeszélyes, nem mindig könnyű vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top