nlc.hu
Horoszkóp

Ez az 4 csillagjegy nagy változásokra számíthat még idén

Ez az 4 csillagjegy nagy változásokra számíthat még idén

Valakinek pozitív eseményekkel kecsegtet az év.

Még több mint az év fele hátravan, ráadásul a nyár mindig mozgalmas, sok élményt rejthet magában. Megmutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, amiket változás fog érni még idén.

Bika

Búcsúzz el az unalmas rutinodtól, az életed teljesen megváltozik és 2022-ben felfedezed egy teljesen új oldaladat. Magabiztosabb és merészebb leszel, különösen, ha szerelemről van szó! Ebben az évben a szenvedélyed és az energiád felrázzák az unalmassá vált hétköznapi szokásaidat.

Csillagjegyek, akiknek sok újat hoz még ez az év

(Fotó: Getty Images/Supoj Buranaprapapong)

Oroszlán

Számodra 2022 a megértés és megvalósítás éve. Végre megteszed a szükséges lépéseket az álmaid eléréséhez! Lehet, hogy nem mindig sima, egyenes, kikövezett utakon vezet, főleg nem annak, aki megszokta, hogy minden megy magától. Mindenesetre ezek a változások csak jó végkicsengéssel kecsegtethetnek, és lehetővé teszik, hogy megtaláld az igaz szeretetet és szerelmet!

Szűz

Idén végre kibújsz a csigaházadból! Végre elengeded a félelmeidet, aggodalmaidat, és a kezedbe veszed az életed irányítását. Itt az idő, hogy tegyél magadért, egyengesd az utad, és emlékezz rá, hogy az élet olyan, amilyenné te teszed. Fogj új karrierbe, amiről már régóta álmodtál vagy merj kilépni a kapcsolatból, amely már nem tesz boldoggá. A jövő a tiéd!

Bak

Nagy év ez számodra. Legyőzhetetlennek fogod érezni magad, és semmi sem fog megijeszteni. Mind a szerelemben, mind a munkában olyan utakat fogsz bejárni, amelyekkel korábban nem mertél volna szembenézni.  Idáig magányos farkasként tengetted az életed, most társaságot keresel, és már nem félsz kitárni a lelked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top