nlc.hu
Horoszkóp

Augusztusi telihold

Ilyen fordulatokat hoz a csillagjegyednek az augusztus végi telihold

Igazán különleges égi jelenségnek lehetsz szemtanúja, ami ráadásul az életedben is komoly változást hozhat. Nézd meg, mi vár a csillagjegyedre!

Az augusztus 31-i telihold két okból is igazán különleges: az egyik, hogy a nyár utolsó hónapjában másodszor kerül majd sor holdtöltére, ami egyáltalán nem megszokott, a másik pedig, hogy az ezüstös fényben játszó égitest épp az érzelmes és érzékeny Halak csillagjegyben vendégeskedik majd a nagy napon.

telihold

Holdtöltére 4 hetente kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és utána 48 órával is érezhető. Ne hidd, hogy a telihold csak annak a csillagjegynek a szülötteire gyakorol intenzív hatást, amelyikben tartózkodik. Leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a 28 napos holdciklus utolsó állomása, általánosságban igaz, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra, valamint az új célok kitűzésére.

Megnézem
Összes kép (12)

Fotó: Getty Images – sarayut Thaneerat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top