nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik élnek-halnak a párjukért

4 csillagjegy, akikre szerelmük jóban-rosszban számíthat

Bármit megtennének a szerelmükért és a kapcsolatukért.

Bika

A Bika feltétel nélkül szereti a párját. Ha egyszer elkezdi értékelni a partnerét, és őt is értékeli a másik, a végsőkig ott lesz mellette. Azonban a Bika ugyanolyan hűséget követel a párjától, így akkor érdemes elköteleződni, amikor tényleg komolyan gondolja az illető.

Szerelem és párkapcsolat

(Fotó: Getty Images/Peach_iStock)

Rák

A Rák nagyon mélyen szeret, amikor elkötelezi magát, makacsul kitart a párja mellett. A kapcsolat elején inkább szégyenlős lehet, nem könnyen nyílik meg, viszont onnantól kezdve, hogy érzi, megbízhat a párjában, nagyon erősen ragaszkodik hozzá. Ő az, aki jóban-rosszban kitart a szerelme mellett.

Skorpió

A Skorpió a „mindent vagy semmit” partner. Ő az, aki vagy maximálisan hűséggel, odaadással és tapintatossággal  fordul a párja felé, vagy inkább el sem kötelezi magát. Viszont, amikor megteszi, ő a legmegbízhatóbb, a legkitartóbb társ.

Halak

Amikor a Halak szerelmes, minden porcikájával szeret. Nagyon mélyen és intenzíven érez, számára magától értetődik, hogy elkötelezze magát a párja mellett. Mindent képes feláldozni a szerelméért, ha kell, bármilyen áldozatot vállal érte. Szó szerint él-hal a társáért.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top