nlc.hu
Horoszkóp

Pimasz csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegyek rendkívül szemtelen

Van, akiben több, és van, akiben kevesebb.

Ezek a csillagjegyek igencsak pimaszok és szemtelenek.

Skorpió

A Skorpió egyszerre bámulatos és pimasz, titokzatos és rejtélyes. Magáról semmit sem árul el, de te nyitott könyv vagy előtte. Az is biztos, ha róla szeretnél megtudni valamit, gyorsan leállít, hogy most már túl sokat kérdezel, túlléptél a határokon. Hihetetlenül vonzó és szexi csillagjegy, karizmatikus és nagyon mutatós. Bármennyire is vonzódsz hozzád, jobb, ha belátod, nem érdekled őt, átnéz rajtad. A Skorpió sosem fut fölösleges köröket, csak akkor szán rád időt, ha komolyan érdekled. Azt mond, amit akar, és azt teszi, amit akar. Nem tudod korlátozni. Az sem érdekli, mit gondolsz, lepörög róla, mondván, az a te problémád, nem az övé.

Nyilas

A Nyilas vidám és optimista, független, nyitott, és nagyon kedveli a társaságot. Imád flörtölni, szereti a kalandokat, a kihívásokat, merész és bátor csillagjegy. Csípős a nyelve, a humora meglehetősen szarkasztikus. Keményen odamond, aztán jót mulat rajtad. Pontosan tudja, hogy nyersen fogalmaz, de tőle ne is várj hajbókolást vagy udvarlást, nem ilyen típus. Ha valami nem tetszik neki, köntörfalazás nélkül a szemedbe vágja. Ha az őszinte véleményére vagy kíváncsi, érdemes felkészülnöd, mert sosem szépít az igazságon, sőt talán a lehető legbántóbb módon, igencsak szemtelenül mondja el a véleményét. 

Csillagjegyek és a pimaszság

(Fotó: Getty Images/VICTOR HABBICK VISIONS/SCIENCE PHOTO LIBRARY)

Vízöntő

A Vízöntő az egyik legintelligensebb csillagjegy, talán éppen ezért annyira veszélyes vele ujjat húzni. Kibújik belőle a kisördög, ha vitába szállsz vele. Minden érvre talál egy újabb magyarázatot, minél inkább ragaszkodsz a saját igazadhoz, annál inkább fölveszi veled a versenyt, annál harcosabbá válik. Az sem biztos, hogy jobb, amikor hallgat. Ilyenkor gondolkodik, mert pontosan tudja, úgyis előránt egy olyan választ, amivel föléd kerülhet. Váratlan és kiszámíthatatlan dolgai vannak, nem könnyű őt követni és kiismerni sem. Ráadásul gyorsan elunja magát, ha úgy érzi, nem vagy kellően informált vagy tájékozott a témában, amiről beszélgettek – lelép, és máshol keresi a kihívást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top