nlc.hu
Horoszkóp

Pimasz csillagjegyek

Ez a 3 legpimaszabb csillagjegy

Ezek a csillagjegyek hajlamos igencsak pimaszul beszélni.

Ezek a csillagjegyek meglehetősen pimasz típusok, de valahogy mégsem lehet rájuk haragudni, mert közben nagyon szerethetőek is.

Pimasz csillagjegy

(Fotó: Getty Images/Lidiia Moor)

Nyilas

A Nyilas vidám és optimista, független, nyitott, és nagyon kedveli a társaságot. Imád flörtölni, szereti a kalandokat, a kihívásokat, merész és bátor csillagjegy. Csípős a nyelve, a humora meglehetősen szarkasztikus. Keményen odamond, aztán jót mulat rajtad. Pontosan tudja, hogy nyersen fogalmaz, de tőle ne is várj hajbókolást vagy udvarlást, nem ilyen típus. Ha valami nem tetszik neki, köntörfalazás nélkül a szemedbe vágja. Ha az őszinte véleményére vagy kíváncsi, érdemes felkészülnöd, mert sosem szépít az igazságon, sőt talán a lehető legbántóbb módon, igencsak szemtelenül mondja el a véleményét. 

Vízöntő

Imádja heccelni a környezetét, mert tudja, vitában nem akad párja. Ha valami szúrja a szemét, rászáll az illetőre, és nyíltan beleköt. Simán elintézi pár mondattal az ellenfelét, mert okos, mint a nap. Kiszámíthatatlan és hirtelen, soha nem lehet tudni, mi lesz a következő lépése. Az is lehet, hogy hirtelen megunja az egészet, és lelép: bármit is tesz, jól felhúzva ott hagyja a többieket.

Skorpió

A Skorpió egyszerre bámulatos és pimasz, titokzatos és rejtélyes. Magáról semmit sem árul el, de te nyitott könyv vagy előtte. Az is biztos, ha róla szeretnél megtudni valamit, gyorsan leállít, hogy most már túl sokat kérdezel, túlléptél a határokon. Hihetetlenül vonzó és szexi csillagjegy, karizmatikus és nagyon mutatós. Bármennyire is vonzódsz hozzád, jobb, ha belátod, nem érdekled őt, átnéz rajtad. A Skorpió sosem fut fölösleges köröket, csak akkor szán rád időt, ha komolyan érdekled. Azt mond, amit akar, és azt teszi, amit akar. Nem tudod korlátozni. Az sem érdekli, mit gondolsz, lepörög róla, mondván, az a te problémád, nem az övé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top