nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket a sors is egymásnak teremtett

Csillagjegyek, akiket a sors is egymásnak teremtett

Első pillantásra inkább meglepőek a párosítások, és talán sokan nem is adnának nekik túl nagy reményeket, mégis ők azok, akik jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Kos és az Ikrek

Hogy a Kos és az Ikrek egymásra talál, talán nem is olyan nagyon meglepő. Mindketten függetlenek, nyitottak és nagyon aktív természetűek. Mégis, ha kívülről figyeled őket, látszólag csöppet sem illenek össze. Folyamatosan vitáznak, mindketten a saját igazukat szajkózzák, és képtelenek dűlőre jutni. A valóságban pedig éppen ezek az összetűzések tartják össze őket nagyon erősen. Mindkettőjük személyisége erős, tudják, mit akarnak, és bámulatosan kiegészítik egymást. Mindketten nagyon erősen és feltétel nélkül tudnak szeretni, miközben hagyják élni a másikat. Pontosan emiatt alkotnak egymással elválaszthatatlan párost.

Csillagjegyek, akik összeillenek

(Fotó: Getty images/Surasak Suwanmake)

Szűz és a Vízöntő

Papíron ez a két csillagjegy a legnagyobb ellensége lehetne egymásnak. A valóságban mégis egészen más a helyzet. A Szűz és a Vízöntő valóban a legkülönösebb és a legszokatlanabb párost alkotják, mégis meglepően jól kijönnek egymással. Szinte már tökéletesnek is mondható a kapcsolatuk. A személyiségük annyira eltérő, hogy éppen emiatt egészítik ki egymást olyan jól. A Vízöntő a legintelligensebb csillagjegy, akit ugyanakkor az értelmes és talpraesett Szűz nagyon is inspirál. A különbségek egységbe, harmóniába hozzák mindkettőjüket, a Vízöntő megbízhatóbbá válik, míg a Szűz valamivel rugalmasabb lesz párja mellett. Nem véletlen, hogy újra és újra egymásba szeretnek.

Oroszlán és a Mérleg

Érdekes módon a Mérleg óriási erővel hat az Oroszlánra, és a legjobb tulajdonságait hozza ki belőle. Nagyon erősen inspirálja őt, nem véletlen, hogy a sok ellentét ellenére is nagyon jól kiegészítik egymást. Az Oroszlán alapvetően igencsak büszke és hiú csillagjegy, meglehetősen magának való, párja mégis olyan pozitív hatást gyakorol rá, hogy szinte egészen megváltozik. A vonzó és mindig elegáns Mérleg kedvéért még arra is rájön, hogy a világ jóval több saját magánál. A Mérleg személyében ráadásul egy végsőkig kitartó és nagyon hűséges partnerre talál, akivel nagyon jókat beszélgetnek, és aki észreveszi és értékeli az Oroszlán erőfeszítéseit.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top