nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jól kijönnek, de nem egymásnak szánta őket a sors

Ezek a csillagjegyek jól kijönnek, de nem egymásnak szánta őket a sors

Hiába látszanak kívülről tökéletesnek, mégis léteznek olyan párkapcsolatok, amelyeknél mintha a sors akarta volna, hogy előbb-utóbb vége legyen.

Vízöntő és Bak

A Vízöntő és a Bak valójában nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, de legalább ennyi tulajdonságban különböznek is. Mindketten hihetetlenül ambiciózus, elhivatott típusok, kívülről nem véletlenül tűnnek igazi power couple-nek, vagyis ütős párosnak. Azonban míg a Bak stabilitásra, állandóságra és biztonságra vágyik, a Vízöntőnek folyamatos igénye a változás, a szabadság és az újdonság.

Párkapcsolat és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Oliver Rossi)

Skorpió és Halak

A Skorpiót és a Halakat is elsősorban az érzelmeik vezérlik, de nagyon másképpen fejezik ki azokat. A Skorpió mély és intenzív, a Halak csendesebb típus, és bár hiába vágynak mindketten kalandra, őrült szerelemre, a felelősség mintha mégis mindenkor a Halak vállát nyomná. A Halak ráadásul könnyen kiboríthatja a féltékenységéről ismert Skorpiót, bár valószínű, hogy félelmei nem ok nélkül alakulnak ki benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top