Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 28. – Második lehetőséget kínál a sors ma

A Hold és a Jupiter áll együtt csütörtökön a Nyilas jegyében. Ez a bolygóállás pedig okod ad a bizakodásra, az optimizmusra. Ma nemcsak reménykedhetsz, de valami különleges lehetőséget is kaphatsz a sorstól. A napi horoszkópban elolvashatod a részleteket.

Kos

Minden okod megvan a bizakodásra csütörtökön. A mai nap ugyanis olyan, mintha egy második lehetőséget kaptál volna a sorstól. Ha bármit is elmulasztottál volna a keddi újhold idején, még ma is pótolhatod. Szóval, mibe fektetnéd az energiádat a legszívesebben? Például tanulhatnál, vagy gyűjthetnél új tapasztalatokat…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ha bármilyen nehézség lenne most az életedben, csütörtökön olyan lökést kapsz, amitől valósággal átlendülsz az akadályokon. Megtalálod a megoldást, végre megkönnyebbülsz, és pontot is tehetsz a rázós ügyek végére. Kell ennél optimistább üzenet mára?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szenvedélyes hangulatba kerülsz csütörtökön. Valósággal elöntenek ma az érzelmek. De nem feltétlenül a szerelemtől. Talán a legjobb barátod okoz örömteli pillanatokat. Persze egy találkozás is megdobogtathatja a szívedet, aminek csak akkor engedj, ha még nem foglalt a szíved.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Talán magad is meglepődsz, mekkora körülötted a nyüzsgés a munkahelyeden. Ha van párod, nagyon fontos, hogy a helyén kezeld a bókokat, a figyelmességeket. A pozitív energiákkal töltheted a lelkedet, a párod is boldog lesz, hogy ragyogni láthat téged. Ha még keresed a társadat, nem biztos, hogy most és itt találsz rá. Szóval, csak óvatosan fogadd a közeledéseket.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Csütörtökön a borús, ködös, esős idő sem veszi el a hangulatodat. Ma mindent ragyogónak, szépnek látsz, benned most biztosan sugárzik a Nap. Ne is hagyd, hogy bármi letörje a lelkesedésedet. Legyél csak bizakodó és optimista, minden okod megvan most az örömre, a pozitív életérzésre.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Te időnként hajlamos lehetsz a pesszimizmusra, de ma okod sem lehet rá. Sőt, legyél is csak minél optimistább. Törekedj rá, hogy minél több szépséget vegyél észre az életedben. Tegyél ma próbát, és legalább egyetlen napig csakis szép dolgokra gondolj. Legyél pozitív és életvidám. Meglátod egész másként alakul a napod, mint eleinte tervezted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Új lehetőséget kaphatsz ma a sorstól (iStock)

Mérleg

Csütörtökön nagyszerű híreket kaphatsz a pénzügyekkel kapcsolatosan. Talán visszautasíthatatlan ajánlat érkezik, olyan munkalehetőség, ami jóval több pénzt jelent, mint amennyit eddig kerestél. Talán épp most jelentik be a munkahelyeden az éves bónuszt. Bárhogyan is alakuljon, az örömteli hír megszépíti a napodat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Csütörtökön olyan helyzetbe kerülsz, amikor ki kell mondanod, amit régóta ki kellett volna. Megkönnyebbülsz tőle, mert nem nyomja többé a lelkedet. Ráadásul olyan megoldást, kompromisszumot nyersz vele, amiről eddig álmodni sem mertél. Tényleg, miért nem beszéltél erről korábban?

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ezen a héten már a második lehetőséget kapod, hogy újíts az életedben. Még mindig támogat téged a szerencse, és még mindig te vagy a bolygók kegyeltje. Élvezd az életedet, nyisd meg a szívedet az újdonságoknak. Te most csak és kizárólag nyerhetsz. Tedd, amit a szíved diktál, és valósítsd meg az álmaidat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csütörtökön nagyon jó ötleteid lehetnek. Szinte gyűjtöd ma az inspirációt, és egyre lelkesebbnek is érzed magadat. Érdemes minden ötletet lejegyezni, mert később elfelejtheted. Már pedig, ami ma eszedbe jut, gyümölcsöző lehetőségeket vetíthet eléd a későbbiekben.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Csütörtökön érdemes minden pénzedet összeszámolni. Szó szerint is. Borítsd ki a pénztárcádat, ürítsd ki a zsebeidet, és számold meg a pénzedet. A bankszámládra is érdemes némi pillantást vetni. A gondos összeadást követően könnyen lehet, döbbenten tapasztalod, hogy sokkal több pénzed van, mint feltételezted… Na, ezért érdemes néha számolgatni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyszerű napra számíthatsz csütörtökön. Valahogy most minden a helyére kerül az életedben. Lesz okod a felhőtlen örömre. És okot találhatnál arra is, hogy a pároddal ünnepeljetek este. Nem kell nagy felhajtásra gondolni, de te nem is szereted az ilyesmit. Üljetek be egy kávézóba, egyetek finom süteményeket. Ma ezt is megengedheted magadnak.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top