nlc.hu
Horoszkóp

Sokat kérő csillagjegy

Ez a csillagjegy nagyon sokat kér

Ha megkapja, amire vágyik, a legtöbbet adja önmagából is.

Vágyik a népszerűségre

Nemcsak vágyik a népszerűségre, de valójában meg is szerzi magának. Őt csöppet sem zavarja, amikor ráirányul a figyelem, sőt egyenesen lubickol a reflektorfényben. Nagyon szeret beszélgetni, és nagyon szereti, amikor csak őt hallgatják a többiek. Sőt, minél nagyobb a közönség, annál jobb.

Párkapcsolatban az udvarlás időszakát hihetetlenül izgalmas élményként éli meg. Az Oroszlán mégsem öncélú, a kitüntetett figyelmet nagyon is viszonozza, igazán nagylelkű és romantikus típus. Szóval, párja sem csalódik benne, hiszen nagyon mélyen szeret, és nagyon sokat ad ő is.

Az Oroszlán 3 tulajdonsága

Fotó: Getty Images/Peach_iStock

Az Oroszlán önálló és szabad csillagjegy

Az Oroszlán egyedül nem érzi jól magát, hiszen akkor nincs, akitől dicséretet, szeretetet kaphatna. Márpedig ez az érzés különösen fontos a számára. Mégis nagyon önálló és szabad lelkű csillagjegy. Nagyon megviseli, amikor a lakásban bezárva kell töltenie az idejét. Vidámságra, önfeledtségre, kalandra vágyik. Azt sem igazán szereti, ha párja ki akarja őt sajátítani magának. Népszerűsége okán nagyon sokan ismerik, és kedvelik, ő pedig fürdik a népszerűségben. 

Az Oroszlán hajlamos a vitákra

Nem mondhatni, hogy igazán türelmes típus lenne. Valójában nagyon gyorsan elveszíti a higgadtságát, pillanatok alatt kiborul. A drámákat az Oroszlán imádja, hajlamos a bolhából elefántot kreálni. Viszont, amint kidühöngte magát, pillanatok alatt ismét önmaga. Azért akad olyan helyzet, amit nagyon nehezen bocsát meg – ha egyáltalán megteszi. A tiszteletlenséget, az árulást, a hűtlenséget talán sosem bocsátja meg. Őt ki kell engesztelni, nagyon sok hízelgéssel, dicsérettel, a kitüntető figyelemmel előbb-utóbb az ő szívét is meg lehet lágyítani.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top