nlc.hu
Horoszkóp

A legnagyobb tévhitek az Oroszlánról

A legnagyobb tévhitek az Oroszlánról

Mindegyik csillagjegyről keringenek bizonyos sztereotípiák, amik sarkítva vannak. Nézzük, mik a leggyakoribb tévhitek az Oroszlánról.

Mindig magabiztos

Az Oroszlánnak hatalmas karizmája van, emellett hiú is, így, akarva-akaratlanul, szívesen tetszeleg a magabiztos mindentudó szerepében. De mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy belül ne lennének kétségei, önmagával szemben is, ezeket azonban nem mutatja kifelé.

Csak önmagát szereti

Az Oroszlán szeret a középpontban lenni, és sok figyelmet kapni, ezen a figyelmen pedig nem szívesen osztozik. Ebből úgy tűnhet, hogy önmagán kívül nem nagyon érdekli senki más, de ez nem így van. Az Oroszlán a legszeretetteljesebb csillagjegy és, akit a szívébe zár azért bármit megtenne.

Oroszlán és tévhitek

(Fotó: Getty Images/Crispin la valiente)

Nem lehet kibillenteni

Az Oroszlán a stabilitásra törekszik, és amit az Oroszlán akar azt el is éri. De amíg kívülről mindez egyszerűnek és magától értetődőnek tűnik, személyes szinten egyáltalán nem könnyű. Bár a változás, ami szükségszerű, nem a stabilitás ellentéte, ő sokszor így éli meg és kizökkenti őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top