nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy a legszerencsésebb

Vajon miben érezhetik magukat szerencsésebbnek a többieknél, és miért éppen ők a kiválasztottak?

Szűz

Szűz jegyűként igazán szerencsésnek érezheted magad. Áldott vagy minden tekintetben. Ha eddig ezt valamiért nem érezted volna, akkor mostantól érdemes a lehetőségeket észrevenned és kiaknáznod. Minden más csillagjegynél nagyobb kegyben részesít téged az élet. Ettől függetlenül a sikerért ezentúl is épp olyan keményen kell megdolgoznod, mint eddig, ingyen még te sem kapod. Maximalizmusodnak köszönhetően különben sem tudnád tétlenül várni, hogy a gyümölcsök az öledbe pottyanjanak. Váratlan helyzetekre, akadályokra is számíthatsz, de mindenkor képes leszel azokat leküzdeni és megoldani. Az élet a tenyerén hordoz, te vagy az, aki sikerre született. Légy boldog, és használd a tehetségedet.

Legszerencsésebb csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Kateryna Kovarzh

Skorpió

Skorpió jegyűként te lehetsz az a szerencsés csillagjegy, aki nem keresi, hanem találja a pénzt. Ott hever előtted az utcán, valójában csak össze kell gyűjtened. Könnyen lehet, eddig talán nem is érezted magad különösebben szerencsés alkatnak, pedig nagyon is az vagy. Azokat a lehetőségeket is meg tudod találni, amelyekből könnyedén sikert kovácsolhatsz magadnak. Mindezek ellenére érdemes elfogadnod és megértened, hogy még a te szerencsédnek is megvannak a maga határai, korlátai, a jó szerencsét soha ne vedd természetesnek. Érezz hálát mindenért, amit az élet tálcán kínál neked. Figyelj mindenkor bámulatos megérzéseidre, és tudni fogod, milyen irányba haladj, hogy rád mosolyogjon a szerencse.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként azt lehet mondani rólad, az istenek igencsak vidám kedvükben voltak a napon, amikor megszülettél. Nemcsak a kisugárzásod bámulatos, karizmatikus és elbűvölő a személyiséged, de a szerencsejátékokban is igencsak szerencsés lehetsz. Érdemes a kaszinókban megfordulnod, és megpörgetni a rulettkereket, vagy leülni a black jack asztalhoz. Veszteséggel biztosan nem kell számolnod, nyereséget viszont annál többet könyvelhetsz el. Azért mindig tarts mértéket, és tudd, melyik az a pont, amikor érdemes kiszállni a játékból. A kezedben a lehetőségek kulcsa, rajtad múlik, melyik ajtót nyitod ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top