nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nem finomkodnak

Ez a 3 csillagjegy sosem fogja vissza magát

Akkor sem fogja vissza magát ez a három csillagjegy, ha maga is tudja, hogy esetleg megbánt másokat.

Az alábbi három csillagjegy például biztos, hogy nem finomkodik, bárkivel és bármiről beszéljen is. Tehát kényes kérdéseknél nem érdemes őket küldeni tárgyalni, mert abból könnyen problémák, sőt viták adódhatnak. Ők nagyon őszinték, mindig kimondják, ami a szívüket nyomja.

Csillagjegyek, akik nem finomkodnak

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Kos

Az energikus és szenvedélyes Kos soha nem finomkodik. A lelkesedése és a hév, amivel él, egyszerűen megakadályozza, hogy szépítsen a dolgokon, de türelme sincs hozzá, hogy megszűrje a mondandóját.  Így hát cenzúra nélkül kimondja, amit gondol. Ez szülhet bizonyos nehézségeket, de őt mindez egyáltalán nem rémíti meg.

Oroszlán

Az Oroszlán nem félénk típus, így hát attól sem ijed meg, ha esetleg megbánt másokat. Őt inkább az érdekli, hogy a középpontban lehessen, és mindenki rá figyeljen, ezzel pedig egyáltalán nem fér össze a finomkodás. Merészen kimondja, amit gondol, ettől legfeljebb csak még többen figyelnek rá. Őszintén beszél, leplezetlenül mutatja meg saját magát a gondolataival együtt.

Bika

A Bika megfontolt csillagjegy, de ez nem jelenti, hogy visszafogná magát. Ha valamiben hisz, azért teljes mellszélességgel küzd, nem érdekli az sem, ha ezzel megbánt másokat. Határozott, erős és makacs, mindez pedig a véleményében is tükröződik, amit minden további nélkül ki is mond. Megszerzi amit akar, és ezért verbálisan is kész harcolni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top