nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek ezen a héten

Ezek a csillagjegyek imádni fogják a hét fennmaradó részét

Most szinte tenniük sem kell érte, és minden az ölükbe pottyan.

Bika

Nincs okod panaszra, de miért is lenne. Az év egyik legszebb hetét élheted most meg. Tényleg az élet császárának érezheted magadat, minden sikerül, minden összejön. Végre igazán magabiztos és elégedett lehetsz. Pillants vissza picit az elmúlt időszakra. Milyen tapasztalatokat gyűjtöttél, mi mindent tanultál? Nagy hasznát veheted ezeknek az ismereteknek, amikor új célokat tűzöl magad elé, és változtatsz, amin csak lehetséges. Eljött a bőség ideje. Élsz vele?

Csillagjegyek, akik szerencsések lesznek a héten

Fotó: Getty Images/Pheelings Media

Szűz

Hihetetlenül izgalmas kaland előtt állsz. Szélesítheted most a tudásodat, és nagyot léphetsz a bölcsesség útján is. Ugye, máris valósággal szomjazol az új tapasztalatokra? Nagyon sok inspirációt gyűjthetsz, és olyasmiben is kipróbálhatod magadat a héten, amit korábban messze elkerültél volna. A Nap együtt áll az Uránusszal a Bika jegyében, ami elképesztő változásokra késztet téged. Ne lepődj meg, ha rosszul viseled az egyhangúságot, ha ki akarsz törni a megszokásokból. De miért ne tehetnéd meg?

Bak

Talán nem is tudtad, micsoda művészi véna rejlik benned. Kreativitásod valósággal szárnyal, épp ideje, hogy új oldaladról mutasd meg magadat a többieknek. Ezen a héten meglepően nyitott és barátságos vagy, ami mindenki másnak is feltűnik. Ragyogsz, nem lehet téged nem észrevenni. Engedd szabadjára a benned élő gyermeket, légy vidám és élvezd végre az élet örömeit. Fedezd fel, milyen csodálatos egyéniség vagy, a hirtelen fordulatokat rejtő Uránusz pontosan erre sarkall most téged. Élj vele, érdemes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top