nlc.hu
Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel csoda történik a héten

Ezekkel a csillagjegyekkel csoda történik a héten

Különleges lehetőségeket kínál ezeknek a csillagjegyeknek ez a hét.

A következő három jegy szülöttei ezen a héten különösen szerencsésnek érezhetik magukat, hiszen számukra a bolygók csodás lehetőségeket tartogatnak.

Csodás hét elé néző csillagjegyek

Fotó: Getty Images/RomoloTavani

Nyilas

Az elmúlt hetekben kiderült, mennyire különleges és nagyszerű ember vagy, és számos izgalmas lehetőséget is kipróbálhattál. Most eljött az ideje, hogy minden, amit korábban megtapasztaltál és megtanultál, mélyen beléd is ivódjon, átértékeld az életedet. Mindened megvan, amire vágytál, az új célok pedig mostantól érnek majd be csak igazán. A legfontosabb, hogy elfogadd és szeresd magad annak, aki vagy.

Bak

Úgy érezheted magadat a héten, mint aki százéves álomból ébred. Ráeszmélhetsz ismét az élet valódi szépségeire, és örömmel nézel az új lehetőségek elébe is. Napról napra egyre nő az energiaszinted, a motivációd, a vágyad, hogy új dolgokban is kipróbálhasd magad. Ha kedvet érzel hozzá, mindenképpen ajándékozd el a régi, de még használható holmijaidat, és szerezz be magadnak néhány újat. Ezzel energiát adsz a változáshoz, a megújuláshoz is. Most felfedezhetsz és kihozhatsz magadból valami egészen újat és mást.

Vízöntő

Ne lepődj meg, ha ezen a héten többen is leszólítanak téged az utcán, vagy ha flörtölnek veled a többiek. Elképesztő most a kisugárzásod, nem lehet téged nem észrevenni. Nos, itt az ideje, hogy megnyisd a szívedet a szerelem érzésének. Ellenállhatatlan vagy, és a romantikára is nyitott leszel, pedig valljuk be, ez annyira azért nem jellemző rád. Mindenki a társaságodat keresi, és könnyen lehet, hogy több randimeghívást is kapsz. Legyél hálás a lehetőségeknek akkor is, ha úgy döntenél, hogy nem élsz mindegyikkel. Ez most egy ilyen időszak. Megérdemled, hogy rád irányuljon a figyelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top