nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegyek felnőttként is hisz a csodában

A víz csillagjegyek várják a legjobban a varázslatot

Nagyon fontos, hogy a gyerekként megtanuljuk azt, hogy csodák léteznek. Természetesen ezek a csodák bennünk élnek tovább, de tudnunk kell újból hinni bennük.

Nem varázslat az, hogy hiszel magadban, elfogadod a szeretetet, majd viszonzod másoknak. A mindennapi élet csodái körülötted vannak, és ha néha meg is feledkezel róluk, az ünnepek környékén mindig könnyebb észrevenni azokat.

havas táj

A hófehér tájban sétálni, maga a csoda / Fotó: Unsplash

Rák: ne hagyd magad eltántorítani

Mindig bízol benne, hogy minden jóra fordul. Hogy a szeretet ereje megoldás lehet: tisztázni a gondokat, tiszta lappal újrakezdeni emberi kapcsolatokat. Az ünnepek előtt képes vagy nagyon elkeseredni, és a rossz dolgokat látni csak a saját életedben, a világban. Szedd össze magad, gyújts mécseseket, hallgass vidám karácsonyi zenét. Várd a fát, az ajándékokat, keresd meg magadban a reményt és a boldogságot.

Skorpió: szeresd a bizonytalanságodat

Képes vagy váratlanul elbizonytalanodni. Ismered a saját értékeidet, eredményeidet, és mégis egy pillanat alatt elvész az önbizalmad. A karácsony neked is rengeteg kérdést vet fel. Elég jó vagy-e? Megtalálod-e a helyed? Szeretnek-e mások, te jól szereted-e őket? Gondolkodás helyett most keresd fel egyiküket, és öleld át szorosan. Igyatok egy fűszeres forró csokoládét, és hagyd, hogy visszatérjen a szívedbe az egyensúly és a bizalom.

Halak: a te csodád a szeretet

Konkrét dolgokról ábrándozol. Utazásokról, anyagiakról, sikerről. Hiszel a csodában, de azt erőnek erejével kell tudomásul venned, hogy a csodák nem a bankszámlán keresztül érkeznek. Sétálj, mosolyogj, állj szóba ismerőssel-ismeretlennel. Tapasztald meg az élet, az élni vágyás és a szeretet csodáját. rengeteg módon, apróbb-nagyobb formában érkezik. Nincs más dolgod, mint kitárni a szívedet.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top