nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik tönkreteszik egymást

Csillagjegyek, akik tönkreteszik egymást

Ezek a csillagjegyek az esetek többségében sosem lesznek boldogok együtt.

Bika és a Vízöntő párkapcsolata

A Vízöntő az Uránusz, míg a Bika a Vénusz bolygó szülötte. Utóbbi a szépség, a szerelem, a harmónia megtestesítője, aki soha nem találhat megnyugvásra a kiszámíthatatlan és lázadó Vízöntővel. A Bika romantikára vágyik, a Vízöntő épp ettől menekül. Mégis kapcsolatukban a legtöbb problémát azzal okozzák, hogy képtelenek felnőttként kommunikálni egymással. Valójában mindketten rettegnek az elköteleződéstől, mert a Vízöntő nem viseli a folyamatos ellenőrzést, a Bika pedig a bizonytalanságtól retteg a leginkább. Mindketten mereven ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez, a kompromisszum közöttük elképzelhetetlen. Pedig a kapcsolat vibrálóan indul, erősen inspirálják és motiválják egymást. A hálószobában tökéletesen érzik, szavak nélkül is pontosan tudják, mi és hogyan legjobb a társuknak. Az értelmes kommunikáció hiánya, a viták mégis gyorsan megbénítják a kapcsolatot. Mindkettőjüknek jobb ezért, ha mielőbb felismerik, ők sosem lesznek együtt boldogok. A legtöbbet azzal tehetik a másikért, hogy a lehető leggyorsabban elköszönnek egymástól.

Csillagjegyek, akik nem működnek együtt

Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew

A Kos és a Rák párkapcsolata

A Kos és a Rák párkapcsolata szó szerint a tűz és a víz találkozása. Első ránézésre ideális párt alkothatnának egymással, hiszen a Kos határozottsága, önállósága nagyon is imponál a Ráknak, míg a Kos nagyra értékeli a Rák figyelmességét, szeretetét, gondoskodó hajlamát. Az ismerkedés kezdeti szakaszában azt lehet mondani róluk, őket a sors is egymásnak teremtette, aztán amikor elmélyülnek az érzelmek, már nem feltétlenül a pozitív tulajdonságaikat mutatják a másiknak, akkor derülnek ki közöttük az óriási különbségek. Míg a Rák nyugalomra, otthonra vágyik, addig a Kost a kihívások éltetik, a kaland. A Rák képtelen felvenni párjával a lépést, aki rendkívül aktív, energikus és folyton mozgásban van. A Kos hirtelen haragú, ilyenkor olyasmit is kimondhat, amit valójában nem gondol komolyan, a Rák ugyanakkor rendkívül érzékeny, és azonnal a szívére veszi az időnként gúnyosnak tűnő megjegyzéseket. Náluk is gyorsan eljön az idő, amikor a harmónia helyett inkább pokolba kívánják egymást. A legjobbat azzal teszik, ha minél hamarabb békében szakítanak, lehetőleg még azelőtt, hogy tönkretennék a másikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top