nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mérgező kapcsolatban maradnak

Csillagjegyek, akik mérgező kapcsolatban maradnak

Nem mernek, vagy inkább nem is akarnak kilépni a mérgező kapcsolatukból.

Mérleg

A Mérlegnek a párja mindennél és mindenkinél fontosabb. Akkor érzi magát kiegyensúlyozottnak, amikor párkapcsolatban élhet. Mivel kapcsolat-függő, ezért marad a mérgező kapcsolatokban is. Úgy gondolja, a magány kiűzi az életéből a harmóniát, nem találja az egyensúlyt, a békét, ezért kibírja egy olyan kapcsolatban is, amiben nem boldog. Azt gondolja, inkább így, mint egyedül. Annak ellenére, hogy kifejezetten okos és bölcs csillagjegy, nem hallgat másokra, a többiek tanácsaira. Természetéből fakadóan támogatja, segíti a párját, gondoskodik róla, hajlamos a negatív jeleket figyelmen kívül hagyni.

Csillagjegyek, és a mérgező kapcsolat

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak nagyon érzékeny csillagjegy. Ő az, aki a leginkább hajlamos áldozatokat vállalni a többiek boldogságáért és hajlamos a mártírszerepre is. Bárki elsírhatja a vállán a bánatát, mindenkit meghallgat, akinek szüksége van rá. Érzékenysége folytán gyakran menekül a valóság nehézségei, problémái elől. A saját álomvilágában él, ahol minden csodaszép, a párkapcsolata tökéletes. Emiatt ragad bele a mérgező kapcsolatokba is. Sokkal szebbnek és boldogabbnak látja, mint amilyen az a valóságban. Ha valaki szembesíti vele, akkor is nehezen hiszi el, hogy egy mérgező kapcsolatban él. Nem hátrál ki belőle, inkább önmagának is hazudik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top