nlc.hu
Horoszkóp

Zárkózott csillagjegyek

Ők a legzárkózottabb csillagjegyek

Ők nem azok a kitárulkozós, nyitott típusok.

Vízöntő

A Vízöntő a legzárkózottabb az összes csillagjegy közül, legalábbis ami az érzelmek és a gondolatok őszinte kifejezését illeti. A Vízöntő férfiak pedig különösen introvertáltak, ők nagyon kevés emberrel képesek igazán őszintén beszélgetni, ahogyan segítséget is csak elvétve kérnek. Sokszor még a párjuk előtt sem nyílnak meg.

Introvertált csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Eugenio Marongiu

Halak

A Halak a kifejezetten zárkózott csillagjegyek között a kreatív típust testesíti meg. A többiektől nagyon sok inspirációt, ötletet merít, ami persze kifejezetten boldoggá teszi őt, a gondolatait ugyanakkor ő sem osztja meg egykönnyen. Ha mégis megteszi, nagyon megválogatja, kivel és pontosan miről is beszélget. 

Skorpió

A Skorpió imádja a titkokat, főleg a sajátjait. Szeret misztikusnak látszani, ezért az esetek többségében megtartja magának a véleményét és a titkait. Nagyon gyanakvó csillagjegy, ami csak újabb nyomos érv, hogy magába zárkózzon, sokszor még a szerettei előtt is.

Bika

A makacsságáról ismert Bika nehezen küzd meg az erőteljes érzelmekkel. Mivel fél a környezete reakciójától, gyakran még a gőzt sem meri kiereszteni, ezért inkább tudatosan próbálja az érzelmeket kezelni. Magában tartja, visszafogja azokat, hűvösnek próbál látszani. Vagyis ő is a végletekig introvertált típus.

via

(Nyitókép: Getty Images/Eugenio Marongiu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top