nlc.hu
Horoszkóp

Megbízható csillagjegyek

Csillagjegyek, akik zárkózottak, de nagyon megbízhatóak

Nagyon zárkózottak, de egyben megbízhatóak ezek a csillagjegyek.

Skorpió

A Skorpió védekezésként zárja el az érzelmeit, de könnyebben megnyílik, és könnyebb őt megbántani. Szeret szenvedni, amikor felfedi az érzékenységét, a fájdalom lesz az egyik fő érzelem, amit kimutat feléd. Ettől függetlenül, amit elmondasz neki, az egészen biztos, hogy titok marad.

Zárkózott csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Bak

Rendkívül bizalmatlan. Fél mindentől: fél a fájdalomtól, csalódástól, és inkább mindent elfojt, hogy ne ezek uralják az életét. Hosszú időbe telik, amíg kimondja, hogy szeret, és igazán bíznia kell, hogy beszéljen az érzelmeiről. Ha viszont ez a gát átszakad, onnantól kezdve egy olyan társ lesz, akinél jobbat kívánni nem lehet.

Vízöntő

A Vízöntő nem tud mit kezdeni az érzelmekkel, emiatt sokszor megégette már magát. Így döntött amellett, hogy jobb, ha magában tartja őket, és nem próbál meg értelmezni másokat sem. Az elcsábítása is nehéz, hiszen alig akarja elhinni, hogy tényleg igaz érzésekkel közeledik felé valaki. Hatalmas türelem kell a vele való kapcsolathoz. De ha már megvan a bizalom, nagyon megbízható, olyan személy, akire lehet támaszkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top