nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon megbízhatóak

Csillagjegyek, akik nagyon megbízhatóak

Bennük vakon megbízhatsz!

Bak

A Bak kétségtelenül a legmegbízhatóbb a csillagjegyek között. Nála soha nem kell azon aggódnod, hogy a legsötétebb és legféltettebb titkaidat valaki másnak kifecsegné. Ha a szavát adja valamire, akkor az úgy is lesz. Nem ígérget könnyelműen, amire rábólint, azt minden körülmények között teljesíti.

Megbízható csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák minden tőle telhetőt megtesz a szeretteiért. Szinte nincs is olyan kérés, amit ne teljesítene. Védelmezi, óvja őket, s biztos akar lenni abban is, hogy semmiben sem szenvednek hiányt. A legközelebbi barátairól is úgy gondoskodik, mint a családtagokról. Örömmel tesz eleget a kérdéseknek.

Skorpió

Nyersnek, durvának, talán túl vehemensnek is tűnhet olykor a Skorpió, de egy dolgot biztosan nem lehet róla állítani, mégpedig, hogy megbízhatatlan lenne. Akikhez igazán szoros szálak fűzik, azokért nincs olyan dolog, amit ne tenne meg. A leghűségesebb csillagjegy, hihetetlenül lojális és megbízható. Amire a szavát adja, azt minden körülmények között be is váltja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top