nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik magukat sem veszik elég komolyan

Csillagjegyek, akik magukat sem veszik elég komolyan

Tény és való, sokszor magukat sem veszik komolyan a következő csillagjegyek.

Ikrek

Az Ikrek kettős csillagjegy, ezért esetében nem véletlen, hogy kétféle arcot mutathat. Időnként nagyon letargikus tud lenni, talán maga sem tudja, mi a baja, máskor meg vidám, könnyed és nagyon tréfás. Ez a kettősség viszont igencsak gyakran változhat nála. Amiért nem érdemes túlzottan komolyan venni ezt a csillagjegyet sem, az a kiszámíthatatlansága. Lehet gondtalan, de ugyanígy gátlástalan is, előfordul, hogy pontosan betartja, amit megígér, de az is gyakran megesik, hogy az utolsó pillanatban mondja le. Olyan is előfordulhat, hogy köddé válik, nem válaszol. Ez nagyon bosszantó tulajdonsága, de sajnos így kell elfogadni.

Csillagjegyek és a szavahihetőség

Fotó: Unsplash

Nyilas

Rendkívül vidám és nyitott típus, mindig viccel. Az is biztos, mellette sosem unatkozol, hiszen nagyon szórakoztató és népszerű csillagjegy. Esetében sem lehetsz sohasem biztos, hogy megtartja az ígéreteit. Nem akar megbántani, egyszerűen csak hajlamos megfeledkezni azokról, mert könnyen előfordulhat, valamilyen izgalmasabb dolog vagy esemény ragadta el a figyelmét. Szereti a kalandokat, amikor pezseg körülötte az élet. Nem könnyű őt követni. Sajnos könnyedén megesik, hogy megígér valamit, és nem tartja be. De előfordul, hogy önmagát sem veszi komolyan, sokszor viccet csinál abból is, mennyire szétszórt és megbízhatatlan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top