nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legzárkózottabb csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon zárkózottak

Nagyon nehéz megnyitni őket, rendkívül zárkózott jegyek.

Halak

A Halak nemcsak azt válogatja meg, kivel osztja meg belső világát, de azt is, hogy mit és mennyit árul el magáról. Inspirációt is csak a közvetlen környezetéből és a barátaiból merít a legszívesebben, azokkal osztja meg érzéseit és gondolatainak egy részét, akikben megbízik. Óvja a magát a csalódástól, még a közeli hozzátartozóinak sem nyílik meg.

Csillagjegyek és a zárkozottság

Fotó: Unsplash

Skorpió

A Skorpió nagyon keveset oszt meg magáról. Ám míg a Halak képes megnyílni a szeretteinek, a Skorpiót gyanakvó jelleme még ettől is visszatarthatja. A titokzatosság számára védő pajzsként szolgál, viszont a többiek lelkét és mélyen őrzött titkaikat élvezettel hallgatja. De ő mindig csendben van.

Bika

A Bika érzelmeit sem könnyű kezelni és megérteni. Ő mindezt pontosan tudja is magáról, ezért gyakran szándékosan még rá is tesz egy lapáttal a bezárkózásra. Amit egyszer ő a fejébe vesz, attól nem tágít. Családtagjaiban feltétel nélkül, ellenben másban nem bízik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top