nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon zárkózott

Ez a 3 csillagjegy nagyon zárkózott

Félénk, bizalmatlan és zárkózott, azaz teljesen antiszociális csillagjegyek következnek.

Vízöntő

A Vízöntők lételeme a függetlenség és az innovatív gondolkodás. Járatlan utakat járnak be és ezt a legszívesebben egyedül teszik. Alapállás, hogy másoknál különbnek, akár kiválasztottnak érzik magukat, emiatt nem szívesen vegyülnek, pláne nem közösködnek más emberekkel, mivel úgy vélik, azok csupán hátráltatnák őket világmegváltó törekvéseik megvalósításában.

Csillagjegyek, akik antiszociálisak

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz jegy szülöttei rendkívül kötelességtudó, pontos, ugyanakkor meglehetősen antiszociális személyiségek. Jellemző rájuk egyfajta gépies viselkedés: a munkájukat tökéletesen ellátják, a kötelességeiket teljesítik, azonban a többi emberrel csak a feladatok végrehajtásához szükséges mértékben kapcsolódnak. A szociális megnyilvánulásokat ugyanakkor felesleges sallangoknak tartják.

Skorpió

A Skorpiók egyik legmeghatározóbb tulajdonsága a bizalmatlanság, ez pedig szükségképpen befolyásolja a más emberekhez, társas szituációkhoz való hozzáállásukat is. Viszonylag hosszabb időre és elegendő információra van szükségük ahhoz, hogy bárkit is a bizalmukba fogadjanak, azonban ameddig ez nem történik meg, kimondottan rideg és elutasító viselkedéssel védik magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top