nlc.hu
Horoszkóp
Látnok csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek valódi látnokok

A horoszkóp szerint együttérző típusok, veled sírnak a bánatban, veled örülnek a boldogságodban.

Rák

A Rák az anya, a lélek gyógyítója. Minden rezdülésedet érzi, szavak nélkül is pontosan tudja, hogyan érzed magad. Nem véletlenül, hiszen különlegesen érzékeny és empatikus típus. Míg a saját érzéseit nem mindig érti, a tiédet tisztán érzékeli és látja. A hangulata ingadozó, de éppen azért, mert nagyon intenzíven hatnak rá a külvilág történései. Időnként szüksége van nyugalomra, pihenésre, amikor visszahúzódhat a saját világába, összeszedheti, rendezheti az érzéseit, a gondolatait. Hajlamos ugyanis többet adni, a saját igényeit félretéve inkább csak a többiekre figyelni, róluk gondoskodni. A hagyományos értékekben hisz, szívesen ül le veled beszélgetni, meghallgat, legyen szó bánatról, örömről. Az ő vállán bármikor kisírhatod magad. 

Látnok csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Guido Mieth

Halak

A Halak rendkívül empatikus típus. Nem véletlenül, hiszen a Rák mellett ő is vizes csillagjegy, könnyedén hangolódik rá mások érzelmeire. Különlegesen érzékeny a nyers viselkedésre, a durvaságra, nagyon elszomorítja, amikor ezt látja, tapasztalja maga körül. Furcsa módon még sincs egészen tudatában a képességének. Az élet számára sokszor hatalmas fájdalomlabdának tűnik, testileg, lelkileg és mentálisan is átveszi a külvilág energiáit, rezgéseit. Hajlamos betegségtüneteket észlelni magán akkor is, amikor oka sem lenne rá. Nem mindig tudja, valójában mi is történik vele. Amikor ráébred bámulatos megérző képességére, különleges intuíciójára, és használni kezdi médiumi, látnoki adottságát, onnantól kezdve szó szerint kinyílik előtte a világ.

Bika

A Bika empátiája bámulatos, pedig nem is erről a tulajdonságáról a legismertebb. Nagyon figyelmes, folyton azt nézi, mit tehet a környezetéért, a körülötte élőkért, és pontosan ezen okból hajlamos számtalan dolgot túlreagálni. Miközben atyáskodó/anyáskodó típus, könnyen előjöhet belőle a harcias oldala is, de csak akkor, ha úgy érzi, meg kell védenie a szeretteit vagy a számára igazán fontos embereket. Az érzelmek könnyen elboríthatják, ezért az érzések irányításában akad még tanulni valója. Ilyenkor jobb őt hagyni, hadd szusszanjon egyet, vegyen néhány mély levegőt, hogy visszanyerhesse híres önuralmát. Amikor egyensúlyba kerül a lelke, akkor képes előretekinteni és igazán hasznos tanácsokat, javaslatokat adni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top