nlc.hu
Aktuális

Ezt jósolja 2023-ra Baba Vanga, a vak látnok

Mutatjuk, mit jövendölt 2023-ra Baba Vanga, a vak látnok

Hiába távozott az élők sorából 1996-ban, Baba Vanga vak jósnő jövendölései a mai napig megállják a helyüket.
Jóslat 2023

A bolgár látnok, Baba olyan eseményeket is képes volt előre jelezni, mint a szeptember 11-i terrortámadás vagy Donald Trump elnökké választása. A 84 évesen elhunyt jósnő minden évre lejegyzett egy jövendölést egészen 5079-ig.

Az ő előrejelzése szerint nem sok jóra számíthatunk az előttünk álló évben, a legaggasztóbb esemény, amit előrevetített, egy nagyon komoly következményekkel járó napvihar lesz, ami akár a bolygónk áramellátását is veszélybe sodorhatja.

Ha ez valóban bekövetkezik, megbénítaná a világ kommunikációs hálózatát is, de egyéb életterületekre is komolyan kihatna, és a jövendölés szerint akár éveken át tartó problémákhoz vezethet.

Baba megjósolta azt is, hogy a következő évben megváltozik a Föld pályája, méghozzá a többi bolygó gravitációs ereje miatt. Bár nem teljesen tiszta, hogy ez milyen veszélyeket rejt magában, a vak látnok szerint drasztikusan megemelkedne a hőmérséklet és sugárzásveszély is kialakulhat.

Sajnos kitért arra is, hogy biofegyverek miatti katasztrófa is előállhat, de további részleteket nem közölt.

Bizakodásra ad okot, hogy Baba Vanga korábbi jóslatai közül több sem teljesült, így azért nem kell minden reménynek szertefoszlania arra vonatkozóan, hogy 2023 akár jó év is lehet!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top