nlc.hu
Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek ezek a színek adnak energiát

Ennek a 3 csillagjegynek ezek a színek adnak energiát

Egy ibolya színű komód, fukszia képkeret vagy hamvaszöld tapéta segíthet visszakerülni a komfortzónánkba.

Szűz

Ezen csillagjegy szülöttei kimeríthetetlen forrással rendelkeznek feminin energiából. Ebből kifolyólag rendszerint ők hoznak rendet mások kaotikus életébe. Precíz, aprólékos tervezők, amivel együtt jár, hogy néha kicsit elvesznek a részletekben és idegesek lesznek, ha váratlan helyzetek lépnek fel. Karakterükhöz a leginkább a halvány rózsaszín, vagy a  hideg és a meleg színek határán elhelyezkedő fukszia illik. Sokat dobnak környezetük megjelenésén és saját komfortszintjükön az ilyen színű díszítő tárgyak elhelyezése – legyen szó akár képkeretről vagy díszpárnáról.

Egy ablak előtt lila virágoka tartalmazó váza és néhány teás csésze látható.

Fotó: Pixabay

Bak

A Bakok ambiciózusak, eltökéltek és gyakran jobban értékelik az anyagi javakat, mint az érzelmeket. Ezzel együtt nagyon körültekintően és higgadtan döntenek életük nagy kérdéseiben. Összetett személyiségükhöz tökéletesen illik az ibolyaszín. Egy ibolyaszínű tapéta vagy élénk színű szőnyeg feldobhatja a környezetüket és energiával tölti fel őket egy fárasztó nap után.  

Bika

A Bikáról mindenki tudja, milyen keményen dolgozik és milyen méltóságteljes. Ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy roppant makacs tud lenni olykor és nem könnyen változtat a megszokott dolgokon. Nem csoda tehát, hogy kiesnek a komfortzónájukból, ha hirtelen olyan helyzetbe kerülnek, amikor improvizálni kell. Karakterükhöz a nyugtató hatású hamvaszöld illik a leginkább. Segít számukra feltöltődni, ha otthonukban időről-időre egy ilyen színű komódon vagy ágytakarón pihenhet meg tekintetük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top