nlc.hu
Horoszkóp

Így választanak filmet a csillagjegyek

Így választanak filmet a csillagjegyek

Egy jó kis film a hétvégére? Mutatjuk, mi alapján választanak a csillagjegyek.

Kos

A Kos egészen biztosan az érdeklődési körének megfelelő filmet választ, más nem köti le. Az is kiemelten fontos számára, hogy a film látványos legyen vagy tudjon számára újat mondani, ha ez nem teljesül, inkább félbehagyja.

Bika

A Bika imád lustálkodni, és közben örömmel néz filmeket. Ez az idő neki valóban a lazításról szól, így szívesen választ valami vidám limonádét, amire nem kell túlzottan odafigyelnie, de mégis feldobja a hangulatát.

Ikrek

Az Ikrek annak örül, ha minél több témában kaphat információkat, így szinte bármiről szívesen megnéz egy-egy filmet, ha érdekesnek találja a témát. Lehet ez akár dokumentumfilm, életrajzi dráma vagy egy adott témát feldolgozó vígjáték.

Rák

A Rák számára fontos a romantika és a család is, filmet is így választ. Szívesen néz történeteket rózsaszín ködben úszó egymásra találásokról, de azok a mozik is bejönnek neki, amelyek a családi összetartozásról szólnak.

Oroszlán

Az Oroszlán imádja, ha a főhős helyébe képzelheti magát. Ez akkor a legélvezetesebb számára, ha az adott szereplő élete kellően különleges, például nagy tetteket visz véghez, vagy ha hasonló problémákkal küzd, mint ő, és persze a végén sikerül megoldania őket.

Szűz

A Szűz analitikus típus, szeret mélyebben megérteni dolgokat, szereti, ha a dolgok, mint egy kirakós darabjai, a helyükre kerülnek. Így olyan filmeket néz szívesen, amikből tanulhat, illetve a krimiket is kedveli, mert ott együtt nyomozhat a szereplőkkel.

Mérleg

A Mérleg imádja a szép és megható romantikus filmeket, és minden olyat, ami emberi kapcsolatokról, például erős barátságokról szól. Valamint nagyon erős az igazságérzete, így szívesen néz olyan filmeket, ahol a végén győz a jó.

Skorpió

A Skorpió szeret mélyre menni, így szereti a lelket felforgató erős drámákat. Valamint érdeklődik a sötétebb dolgok iránt is, így szívesen néz horrort, ahol nem csak a vért és a sötétséget látja, hanem a lélektani oldalt is.

Nyilas

A Nyilas imádja az utazást és a kalandot, és folyamatosan az élet értelmét kutatja. A filmekben is ezt a 3 dolgot szereti, ahol a főhős nekivág egy nagy kalandnak és országokon átutazva számára nagy dolgokra jön rá.

Bak

A Bak számára fontos a kitartás, szívesen inspirálódik olyan emberektől, akik nagy tetteket vittek véghez. Így az életrajzi és a történelmi filmek a kedvencei, ahol végigkövetheti, hogyan épült fel valami, például egy birodalom, és hogyan győzte le a főhős nagy kitartással az akadályokat.

Vízöntő

A Vízöntő csak olyan filmet néz végig, ami érdekli és leköti őt. Szereti a nem szokványos dolgokat és a nagy felfedezéseket. Például, ha a film egy űrutazásról, egy különc tetteiről vagy egy nagy felfedezésről, innovációról szól.

Halak

A Halakat bármi könnyen megérinti, szinte egyé válik a történésekkel, amik éppen ezért nagy hatást gyakorol rá. Így van a filmekkel is, nem tudatosan választ, szinte bármi képes őt lekötni, beszippantani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top