nlc.hu
Horoszkóp

Bikával való barátság

4 dolog, amit tudnod kell, ha egy Bikával barátkozol

Ha ismersz Bika jegyűt, szinte biztos, hogy máris barátok vagytok, hiszen kizárt, hogy ne akarj közelebb kerülni az egyik legizgalmasabb csillagjegy szülötteihez.

Megtörhetetlenek

A Bikák pozitív szemlélete életük végéig kitart. Nem érdekes, milyen nagy viharfelhőkbe kerülnek, kősziklaként tartják magukat. A mindennapi életben igazi békefenntartók, hatalmas igazságérzetük miatt bátran kiállnak melletted.

Makacsok

A Bikáknál nem létezik makacsabb teremtés a világon. Ha valamit a fejükbe vesznek, ne is próbáld kiverni belőlük. A legjobb amit tehetsz: türelmesen vársz, amíg ők maguk unnak rá a jól berögzült szokásaikra. Igen, akár éveket.

Bika és a barátság

Fotó: Getty Images/Carol Yepes

Hűségesek

A legjobb, amiért jó egy Bika barátjának lenni, az a lojalitása. Akivel egyszer összebarátkozott, ahhoz egy életre hű marad, még akkor is, ha akadnak zökkenők a kapcsolatban. 

Elfogadóak

Kevés olyan tulajdonság létezik, amire egy Bika azt mondaná, nem fogadja el. Mindenkiben a jót keresi, de mégsem válik naivvá – sőt, az egyik leginkább két lábbal a földön álló valaki.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top