nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik maximálisan kiélvezik az életet

Csillagjegyek, akik maximálisan kiélvezik az életet

Van, aki tényleg emlékeztetni tudja magát nap mint nap arra, hogy az élet ajándék, és maximálisan ki is élvezi.

Oroszlán

Folyamatosan a pozitívumokat és a szeretetet keresik, így képesek a dolgok humoros oldalát látni és önfeledten létezni. Ez nem azt jelenti, hogy közömbösek a negativitásra, de tudatosan úgy döntenek, hogy keresik a jót és folyamatosan tesznek azért, hogy jó legyen nekik.

Optimizmus és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Ada Summer

Kos

Próbálják magukat függetleníteni az időtől, a szabadságot szeretik. Amikor teljes mértékben foglalkoznak egy olyan tevékenységgel, amely kihívást jelent a számukra, valamint ösztönző, értelmes és élvezetes, a Kos 100%-ig elköteleződik annak. Szeretnek a pillanatnak élni, és sosem érzik úgy, hogy kihagytak volna valami fontos kalandot az életükből.

Nyilas

Minden új élményre és tapasztalatra nyitottak, ezért soha nem tartják vissza magukat. Nagyon izgatottak új dolgok kipróbálásakor, örülnek, ha a látókörük szélesedik. Nincs olyan dolog, ami unalmas lenne a számukra, mert mindenben találnak valami lenyűgözőt. Bizonyos értelemben felfedezők és kalandorok, nem szeretik a túlságosan megtervezett dolgokat, mert szeretnék felfedezni az ismeretlent.

Bika

A Bika alapvetően rugalmas. Amikor rossz dolgok történnek, nem hagyja, hogy azok maguk alá temessék, inkább feldolgozzák, netán meg is bosszulják adott esetben. A szépséget és az élvezetet keresik az életben és 100%-ban élvezni tudják, amikor megtalálják azt. 

Ikrek

Az egyik módja annak, hogy az Ikrek boldogok maradjanak, hogy körülveszik magukat boldog emberekkel, illetve olyanokkal, akitől mindig tanulhatnak. Fontos számukra a folyamatos felfedezés és fejlődés. Tudják, hogy a jelenlét boldog és izgatott emberek körében segít ebben a vágyukban. Nyitottak a többi ember gondolataira és véleményérere.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top