nlc.hu
Horoszkóp

4 optimista csillagjegy, akiről érdemes példát venni

Bármilyen nehéz az élet, a Bak mindig képes derűlátó maradni

 Az optimizmus olyan tulajdonság, ami segít átvészelni életünk nehéz időszakait. Nem mindenki képes erre kilátástalan helyzetben, de talán tanulhatunk ezektől a csillagjegyektől.

Amikor elveszítjük egy szerettünket, szakít velünk váratlanul a társunk, vagy megszűnik a munkánk, nem biztos, hogy egyből találunk bármi pozitívat dologban. Persze nem arról van szó, hogy minden tragédiában a tanítást kell keresni, de nyilván segít tovább lépni, ha találunk egy-egy kapaszkodót. Ők négyen nagyon könnyen tudják venni az életet, érdemes példát venni róluk, hiszen jól jöhet az élet során.

nevető barátok

Együtt mindig könnyebb! / Fotó: Unsplash

Vízöntő: sokan félreértik

A Vízöntő képes figyelmen kívül hagyni a nehezítő tényezőket, így néha másokat is. Érzéketlennek tartják, vagy hanyagnak: pedig egyszerűen előre megy, és nem hiszi el, hogy ne lenne lehetséges, amit ő annak tart. Minden helyzetből a legjobbat hozza ki, mások érdekeit nézi – ezért el kell nézni neki, ha emellett nem éppen tapintatos.

Bak: valamit tenni jobb, mint semmit nem tenni

Optimizmusa ragadós, bárkit ösztönözni képes a nehéz helyzetben, még a legnagyobb pánikban lévőket is. Mivel ilyenkor nem mindig számol a következményekkel, könnyen kiderülhet, hiábavaló volt az erőfeszítés. Persze meghallgatja mások véleményét, de sokszor ő az egyetlen, aki aggodalom helyett inkább cselekszik.

Nyilas: szórakoztató, de hanyag

Ha pontos, és precíz dologban van rá szükség, alaposan válaszd ki, milyen feladatot adsz neki. Nem kétséges, hogy humora és őrült energiája pozitív irányba segíti a csapatot. Örök optimista, és mindenkihez van egy jó szava. De mindig a mókázásra figyel, és könnyen elterelődik a figyelme a lényegről.

Halak: érzékeny, de optimista

A legérzelgősebb csillagjegy, és könnyen megsértődik. Viszont derűlátása az, ami nem hagyja őt a sértettségben tocsogni, mint a Rákot. Egy pillanatig sértett lesz, aztán talál valamit szépet és jót, vagy esetleg valakit, aki segítségre szorul – és már tovább is lép, hiszen a holnap szerinte csak jobb lehet.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top