nlc.hu
Horoszkóp

Pánikolós csillagjegyek

Ez a 4 csillagjegy könnyen pánikba esik – kikészítik őket a stresszhelyzetek

Van, akit a stresszhelyzetek motiválnak, amíg másokat teljesen leblokkolnak, vagy egyszerűen bepánikolnak. 4 csillagjegy, akik nem viselik jól a stresszt.
Pánikoló csillagjegyek

Tény, hogy a stresszre nem reagálunk egyformán, de vannak olyan csillagjegyek, akik olyan szinten kétségbe esnek, hogy képtelenek higgadt fejjel gondolkodni.

Oroszlán

Talán nem is gondolnád, de a méltóságteljes Oroszlán nagyon is képes a pánikra. Már csak azért is, mert úgy gondolja, hogy a társadalom legértékesebb, legcsodáltabb tagjai közé tartozik, aki példaképként jár elöl, így nem mindegy, mikor, mit tesz. Ezáltal különös gondot fordít nemcsak a megjelenésére, hanem a tetteire is. Ha pedig valami veszélyezteti az Oroszlán egyeduralmát, a pánik garantált, és az addig erős csillagjegy az összeomlás szélére kerülhet. A személyes felelősség elől sem menekül, sőt: sok mindent akkor is magára vesz, amikor nem tehet róla.

Ikrek

Az Ikrek az a csillagjegy, aki már akkor is aggódik, amikor még az adott esemény be sem következett. Előre levetíti magának a legrosszabb forgatókönyvet, ezzel is mérhetetlen stresszt okozva magának, majd „várja” a beteljesülést, a szerinte elkerülhetetlen, szörnyű kimenetelt. Habár vidám jegynek tűnik, pontosabban van egy vidám oldala is, a kettőssége a borúlátásában is megnyilvánul. Sokszor annyira a jövőben él, hogy észre sem veszi a jelen történéseit, és azt, hogy talán nincs és nem is lesz akkor baj, mint amire ő készül.

Kos

A tökéletességre törekvő Kosra kifejezetten illik, hogy a bolhából is elefántot csinál. Egy egészen kis történés is képes kizökkenteni őt a nyugalom állapotából – már, ha nagy ritkán van ilyen –, legyen az egészségügyi probléma, vagy munkahelyi, esetleg magánéleti. Hajlamosak a hipochondriára, és arra, hogy félreértsenek dolgokat, majd azokon jó sokáig rágódjanak – persze a vélt megtorlást követően. Ha egy Kos szorong, egészen biztosan észre fogod venni, mert támadni fog.

Halak

A Halak leginkább saját tetteik miatt szoktak pánikba esni. Folyamatosan megkérdőjelezik magukat az élet szinte minden területén. Újra és újra lejátsszák a szerintük kínos élethelyzeteket, és átgondolják, hogyan lehetett volna másként viselkedni, mást mondani, és közben mélységesen szoronganak. Gyakran kételkednek magukban, a döntéseik helyességében, ezért sokszor, sok mindenkitől kérnek tanácsot, véleményt.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top